Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17 miesięcznica

właśnie mija 17 miesięcy kiedy wzięliśmy ślub a ja mam dość mojego męża

Polecane posty

Gość 17 miesięcznica

coraz bardziej, to normalne?

Gość hihihihihihihihihi
tak u mnie 15 i tez mam dosc od dluzszego czasu klotnie i krzyczenie o rozowodzie!!!

Gość 17 miesięcznica
no właśnie, wczoraj mu powiedziałam,że moze się rozwieść ze mną jak chce, że mam togdzieś najlepsze, że mieszkaliśmy ze sobą przed ślubem i myślałam, że niespodzianek nie będzie 17 miesięcy to przecież nie długo :( co ma być za 10 lat?

Gość arz
U nas tzw.docieranie trwało 4 lata...Teraz mija 9.rocznica i nie chcę innego... Nie jestem gadułą, nie zmieniałam go... Przestał bywać z kolegami, zaczął ze mną...tak zwyczajnie z dnia na dzień... NIE REZYGNUJ, CZAS POKAZE CO DALEJ WARTO. POWODZENIA!

Gość Aaaaaleksandra
Dziewczyny ja tez przechodze kryzys:((( Masakara...20 miesięcy po slubie!!!!najchętniej wyprowadziłabym się stąd...wynajeła sobie mieszkanko - juz nawet oglądałam oferty....

17 miesięcy, to już nieźle. Standardowo związek rozpada się po 1,5 roku.

Gość arz
Poczekaj z ewentualnym dzieckiem... My nie mamy dzieci...

Gość 17 miesięcznica
o jakich niespodziankach? no nie wiem, po prostu miałam nadzieję, że już dotarliśmy się, no nie mówcie, że 17 miesięcy to dużo moi rodzice są ze sobą ponad 30 lat

Moim zdaniem nie warto brać ślubu. W "wolnym związku", w razie czego, w każdej chwili można zerwać, więc obie strony się starają. Natomiast anulowanie ślubu lub rozwód to już ciężka sprawa, i w razie problemów związek jest ciągnięty na siłę, z przymusu. Tworzy się takie domowe piekiełko. P.S. Ile macie lat ?

Gość 17 miesięcznica
dziecko już mamy, przed ślubem się urodziło, własnie myślałam, że to rozważna decyzja bo przemyślana :/

Gość 17 miesięcznica
ja mam 30 a on 34 lata, niekoniecznie z wolnego związku można sobie "wyjść", jeśli jest dziecko to obojętnie w sumie czy był czy nie było ślubu bo moim zdaniem z dzieckiem trzeba liczyć się bardziej niż z papierkiem

Gość Jozek spod ósemki
standardowo to nie wypowiadaj się debilu w tym temacie Master, jesli juz to statystycznie

Gość 17 miesięcznica
i pomyśleć, że 17 miesięcy temu wypowiadaliśmy słowa przysięgi a dzisiaj siedzę i mam nadzieję, że się do mnie nie odezwie ironiczne

Gość to nienormalne
Jestem ponad 4 lata po ślubie, w sumie 7 lat mieszkania razem i dalej zakochani :) Tyle że my nie mamy dzieci, a więc obowiązków (po pracy czas należy tylko do nas, spędzamy go ile chcemy razem, kochamy się kiedy chcemy, kasę wydajemy na siebie i tak dalej). Może to ma znaczenie?

Gość 17 miesięcznica
nie, dziecko nie jest problemem, to jest akurat to dobre z tego związku

Ale właściwie to co się zmieniło po waszym ślubie ? Co się pogorszyło ?

Gość 17 miesięcznica
właściwie nie mogę mówić o pogorszeniu tylko w dalszym ciągu się kłócimy, mam wrażenie, że się jeszcze nie dotarliśmy, mieszkamy ze sobą 5 lat! ile to może trwać jeszcze?

Gość Aaaaaleksandra
Kurcze a u mnie chyba wszystko wina tego, że zamieszkalismy z teściową!!!teśc zmarł 4 miesiace po slubie i w takiej sytuacji zoastlismy postawieni:(((

Gość 17 miesięcznica
no to my na szczęście mieszkamy tylko ze sobą, zresztą nie wyobrażam sobie mieszkania z teściową, ona jest specyficzna powiedzmy, nie uchowalibyśmy nawet złotówki bo to notoryczna złodziejka kasy

Gość assAASSAS
Ehhh... a ja jestem przed ślubem i jakaś mnie panika ogarnęła. Marzyłam zawsze o tych zaręczynach a on zwlekał, zwlekał... Kłóciliśmy się wtedy o wszystko ale i tak mi bardzo bardzo zależało na nas, na ślubie. Czułam, że to jest to i jakoś tak więcej emocji było. Teraz jest między nami stabilniej, już się tak nie kłócimy, ale i ta chemia gdzieś prysła.Jesteśmy ze sobą 8 lat, więc to nie jest tak, że po prostu zauroczenie minęło, bo zauroczenia już dawno nie ma, jest miłość. Ale paradoksalnie wcześniej (nawet podczas kłótni) jakoś tak bardziej mi zależało, więcej serca w ten związek wkładałam.

Gość 17 miesięcznica
wiesz miałam podobnie, niby chciałam zaręczyn a jak się stało to stwierdziłam, że to nic takiego, niby chciałam ślubu a ostatecznie poszłam, wzięłam ślub i ...nic

" 11:43 [zgłoś do usunięcia] assAASSAS Ehhh... a ja jestem przed ślubem i jakaś mnie panika ogarnęła. Marzyłam zawsze o tych zaręczynach a on zwlekał, zwlekał... Kłóciliśmy się wtedy o wszystko ale i tak mi bardzo bardzo zależało na nas, na ślubie. Czułam, że to jest to i jakoś tak więcej emocji było. Teraz jest między nami stabilniej, już się tak nie kłócimy, ale i ta chemia gdzieś prysła.Jesteśmy ze sobą 8 lat, więc to nie jest tak, że po prostu zauroczenie minęło, bo zauroczenia już dawno nie ma, jest miłość. Ale paradoksalnie wcześniej (nawet podczas kłótni) jakoś tak bardziej mi zależało, więcej serca w ten związek wkładałam." Jakby co wiem jak sprawdzić kto do kogo pasuje:classic_cool:.