Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arpad17

CHAMPIX--Czy ktos przestal palic z tymi tabsami ?

Polecane posty

Zaczelam wlasnie kuracje odwykowa z tabletkami Champix. Czy komus z was sie udalo przestac palic , biorac te tabletki ? I czy mieliscie jakies skutki uboczne ? Ja pale od 20 lat i na terapii byly rozne podane sposoby i trener dobieral indywidualnie do kazdego z nas. Akurat u mnie najbardziej pasowaly wlasnie te tabletki. Napiszcie, udalo wam sie , jest szansa.......

Gość nie wiem..ja już chyba
będe palił do końca życia ;(

tez tak myslalam, zle mialam dosc tej mojej slabosci. Paskudny nalog, ja juz pale 2 paczki dziennie, cienkie mietowe, ale nadal to papierosy. Zaczelo sie przez kolezanke , a potem zostajemy sami z nalogiem. Ja juz nie cierpie tego ,ze pale. Podobno u kazdego przyjdzie taki moment.

sam głód nikotynowy jeszcze nie jest taki straszny..najgorsze są te nawyki.. No i deprecha w moim przypadku. Po całym dniu niepalenia łapie takiego doła, że nic tylko się powiesić.. Tez kopciłem po dwie paczki i już mam tego serdecznie dosyć.. Powodzenia życze.

kiedyś brałem Tabexy i faktycznie pomagają..ale człowiek by potrzebował z 2 tyg zupełnego spokoju to wtedy tak..

nie nie biore.. Ale teraz myśle zeby załatwić jakieś antydepresanty i jeszcze raz spróbowac..

ja nigdy nawet nie myslalam p rzuceniu palenia, ale po tylu latach szkoda mi zdrowia. Podobno te Champix maja najlepsza skutecznosc. Sprobuj z nimi. Z tego co wiem w Pl drogie sa. U mnie jak sie chodzi na ten odwych to zaplacilam za nie ok 25 dolarow. Jednak jak pomysle, ile wydawalam na fajki to kazda cena jest warta tej proby. Przerazily mnie jednak skutki uboczne, dlatego zalozylam ten topik.

Witam:) ja tez paliłam 20 lat paczkę dziennie czasami wiecej:(,dzis jest dzień 9 jak nie palę,a 2 tygodnie jak biore champix. Są dni lepsze są i gorsze,ale mam nadzieje że dam radę:) Ja dużo czytałam o tym jak innym sie udało,i to mnie też troszke trzyma przy tym żeby wytrwać:) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3702780&start=0 pozdrawiam:)

Posiadam 3 opakowania tabletek champix ( 2x 1mg- 56 tab opakowanie, 1 x 0,5mg - 53 tab opakowanie) Oryginalnie zapakowane. Polecam. Warto. W razie pytań proszę o kontakt 533 571 026.

Gość gość
brałam champix (apteka warszawa mi poleciła) i dało super radę. Nie miałam problemu dopóki nie zaczęłam po pijaku na imprezie jednego i znowu będę musiała rzucać... Champix jest drogi: http://aptekagold.pl/champix-tabl-1mg-x-28.html ale pomaga. Zresztą to kilka paczek papierosów...

Gość gośćiówa
To moj dziewiaty dzien z champix I choc podchodzilam do nich sceptycznie to musze przyznać ze jest w tym cos ... Przez pierwsze dni papierosy coraz mniej mi smakowały i im dalej tym mniej ich spalalam. Dzis 9 dzień ... Spaliłam tylko pół i wcale mi nie sprawiło to przyjemności :/ wręcz przeciwnie! W połowie zgasiłam bo było mi niedobrze... Polecam każdemu kto chce rzucić fajki a silna wola nie wystarcza. Champix to naprawdę działa ;)

Gość gość
Mi pomogly. Nie palilam 2 lata, a potem mialam pewne problemy i znowu siegnelam po papierosa. Rzucajac palenie niestety tez trzeba przestac spotykac sie ze znajomymi, ktorzy pala, bo oni potem czesto sa tacy "mili" ze chca czestowac. Palaczem jest sie do konca zycia i nawet po 20 latach niepalenia mozna wrocic do nalogu...

Gość gość
Witam ja nie palę już 9 miesięcy bez tabletek i wiary w to co piszecie na forach pewnie by mi się nie udało jak było mi ciężko siadam i czytałam i zawsze się podbudowalam, paliłam ponad 20lat doszło do dwóch paczek dziennie myśl o fajka pozostanie pewnie na długo ale mam nadzieję że dam radę nawet dziś jeszcze nie mogę uwierzyć że nie palę, jak to super powiedzieć nie dziękuję nie palę. Życzę powodzenia wszystkim którzy się zdecydują

Gość gość
Czy ktos stosowal champix z lekami na nadcisnienie bo nie wiem czy mozba

Gość chyba juz czad

i jak? dzialaja?