Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buciaraaaa

Jakie buty zakładacie na imprezy do klubów? Plaskie czy szpilki?

Polecane posty

Gość buciaraaaa

ja na codzien chodze na obcasie, na imprezy tez. problem w tym ze chodze tam zeby potanczyc, a obcasy nie sa do konca wygodne, po paru godzinach bardzo bolą mnie stopy. zastanawiam siw czy plaskie buty to dobry pomysl, ale w sumie to psuje caly stroj.... a Wy co robicie w takiej sytuacji?

Gość buciaraaaa
nikt nie chodzi do klubow?

Gość May 2012
Wszystko zależy do jakiego klubu i jaki mam nastrój. Jak wiem, że będzie super muza i mam zamiar tańczyć przez 5 godzin i nie schodzić z parkietu to zakładam płaskie. Jak nie mam humoru i wiem, że bede siedzieć i pić drinka za drinkiem to wysokie. Ogólnie różnie bo to zalezy od stroju i nastroju. Nie zwracam uwagi na innych liczy się moja wygoda.

Gość ja zazwyczaj w obcasach
a ostatnio w koturnach, bardzo wygodne

Gość May 2012
Koturny faktycznie wygodniejsze. Trzeba pamiętać przy ich kupowaniu żeby z przodu przy palcach miała nieco platformy a nie całkiem płasko. Wtedy są naprawdę wygodne.

Gość nieeeeeeeee...
to prawdziwa tragedia że laska w dorosłym wieku nie potrafi sobie kupić wygodnych butów i potem stęka że takie niewygodne ;D 🖐️

Gość hurata
Też tego nie rozumiem - chyba każda z nas wie kiedy buty są wygodne. Wiadomo, że zdarzają się wyjątki, ale generalnie, to buty na płaskim, albo ewentualnie na niewielkim obcasie, są rzeczywiście wygodne. I chyba potwierdzi to każda laska ;-)

nie lubię tańczyć. choć czasem to robię i raczej do dyskotek nie chadzam, ale wybieraj,ac sie do pubu zakładam szpilki. ale nie tylko tam, po prostu lubię wysokie obcasy

Gość nikosia m
Buty na imprezę powinny mieć niski obcas i być wygodne. Jeśli chodzi o posiadówkę, to wiadomo, że każde obcasy mogą się doskonale sprawdzić, a przynajmniej tak mi się wydaje ;-)

Gość gość
Ja na codzień szpilki a na impreze wysokie koturny na platformie

Gość gość
ja lubię szpilki i takie noszę. Ogólnie buty damskie powinny być eleganckie, w adidasach można iść pobiegać. Najczęściej kupuję na http://www.unicoshoes.pl/buty-damskie i zawsze robią wrażenie

Gość bambinosos
Ostatnia impreza - merg.pl/product-pol-23684-Smukle-szpilki-Czolenka-z-platforma-czerwone.html Ale akurat na niej niewiele tańczyłam ;-) Ogólnie jestem w stanie bawić się nawet na wysokich obcasach ;-)

Gość gość
Jasne, że zakladaja szpilki, zeby jak najwięcej knurów przyciągnąć.

Gość dżoana89
No właśnie, z tymi butami na imprezę zawsze jest problem, mam czarną koronkową sukienkę i chciałabym dokupić do niej takie buty: http://www.czasnabuty.pl/product-pol-17430-WYSOKIE-SZPILKI-BLACK-CL056B-D3-L48.html Nigdy jednak wcześniej nie chodziłam w butach na platformie, nie wspominając już o tańczeniu w nich przez całą noc. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat takich butów?

Gość gość
Buty z ostatniego linku pasują do jak ktoś to powyżej napisał "przyciągania knurów".

Gość parmociak
Zawsze na wejście mam wysokie obuwie, a dopiero później zakładam coś na płaskim i ten schemat w zasadzie za każdym razem się doskonale sprawdza. A takie obuwie jakie pokazałaś jest zdecydowanie ok - też mam kilka par od Merg, robi to wrażenie.

Gość ania maszkoni
ja zawsze na wejście mam czółenka, a dopiero po czasie zakładam inne buty, najczęściej baleriny. A czółenka mam boskie, wysokie, od Merg, genialnie w nich wyglądam i właśnie coś takiego mi zdecydowanie najbardziej pasuje.

Gość gość
Ja zakladam swoje ulubione gumowce prosto z pola :-) mowie wam dziewczyny co za szał

Gość gość
Nie wyobrażam sobie iść do klubu w butach na płaskim obcasie. Raz mi się zdarzyło, to nie czułam się dobrze a nie jestem niska.