Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buciaraaaa

Jakie buty zakładacie na imprezy do klubów? Plaskie czy szpilki?

Polecane posty

Gość gość
Ja zakładam płaskie - niezależnie gdzie i po co idę. Po wypadku samochodowym mam problem z biodrem, więc gdy chcę iść do klubu to tym bardziej płaskie. Na obcasie/w szpilkach po 5 minutach na parkiecie nie byłabym w stanie dojść do stolika ;) A tak chociaż mogę trochę potańczyć ze znajomymi

Obcasy, niekoniecznie szpilki, ale wysoki obcas zawsze.

Gość gość
byle by wygodnie, bo po paru perłach export zawsze chce mi sie tańczyć

Też tego nie rozumiem - chyba każda z nas wie kiedy buty są wygodne. Wiadomo, że zdarzają się wyjątki, ale generalnie, to buty na płaskim, albo ewentualnie na niewielkim obcasie, są rzeczywiście wygodne. I chyba potwierdzi to każda laska oczko.gif x chyba laska marszałkowska. wysokość obcasa nie ma NIC do tego, czy buty są wygodne. znam osoby, które cierpiały by na płaskich, bo całe życie noszą szpilki. to, czy są wygodne zależy od amortyzacji itd.

Gość gość
Mam śliczne, wygodne czółenka od Merg i nie wyobrażam sobie zabawy w innych butach. Wyglądam w nich świetnie, a przede wszystkim potrafię się w nich bawić całą noc. I nic mi nie jest, ale oczywiście wiem, że wiele dziewczyn woli na płaskim ;-)

Gość gość
Jakbym założyła płaskie to mąż zostawił by mnie w domu.

Gość Renata77648
Zależy od butów - grunt to solidne wykonanie. Ja kupuję buty w Bmbutik i w sumie każde są wygodne - w końcu włoska skóra. Można tańczyć do rana.

Gość Rokerem
Lubię klasyczne baletki, dobrze mi się tańczy na płaskim obcasie. Na takie poważniejsze imprezy zwykle wybieram coś w tym stylu http://www.jestesmodna.pl/buty/czolenka/niskie_lakierowane_czolenka_m245_red.html. Takie buty też są bardzo wygodne :) W takich ekstremalnie wysokich szpilkach chyba bym się bała wyjść, ale niektóre są śliczne, więc może niedługo się przemogę.

Płaskie. Czółenka Eska 1021 to bardzo urocze buty w bardzo oryginalnym kolorze – niebieskim, z fioletowymi kwiatkami. Sprawią, że będziesz wyglądała kobieco i seksownie. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość alutka344
Najczęściej czółenka, chociaż mam też swoje ulubione szpilki włoskie i zakładam je na większe imprezy. Jeśli ekskluzywne obuwie damskie będzie w zakresie poszukiwań to jednym z miejsc, gdzie są buty na każdą okazję jest sklep Apia.