Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asfghhjjhnhbhggh

moja teściowa jest nienormalna

Polecane posty

Gość asfghhjjhnhbhggh

i wredna mieszkamy pod jednym dachem dopiero dwa tygodnie i jest okropnie wyżywa się na moim dziecku jak jej powiedziałam to wyparła się wszystkiego uważa że jestem świruską a ja po prostu boje się o swoje dziecko żyjemy jak pies z kotem nie wytrzymam z nią tak dziwnie się zachowuje że nie trudno tego zauważyć myślicie że specjalnie to robi

Gość Petronela z pipidówy
myślimy, że nie ma obowiązku mieszkania z teściową

Gość asfghhjjhnhbhggh
a przedwczoraj jak się zakrztusił jak był z nią mój syn sam w kuchni a ja byłam w innym pokoju to nawet nie poklepała go po plecach ani nie zawołała nas

Gość asfghhjjhnhbhggh
jak mieszkaliśmy osobno jak przychodziła do nas to mówiła że strasznie tęskni za nami to sie przeprowadziliśmy do niej nawet ja bardziej chciałam a tu takie numery odstawia i teraz jest na mnie że mi nie pasuje bo na kogo będzie a ja się boje o dziecko może chce mu coś zrobić a zebym ja odeszła od męza czy jak ja poprostu nie potrafie być obojętna na jej dziwne zachowanie więc powiedzia łam wszystkim co mnie boli i czego sie obawiam

Gość asfghhjjhnhbhggh
odkąd sie przeprowadziliśmy mój synus często wymiotował babcia robiła mu herbatke rano jak poszłam do koleżanki na godzinke wracam dziecko wymiotuje bo babcia dała mu kapusniaczek odkad babcia nie robi mu nic dziecko nie wymiotuje kiedys mój mąz rano wstawił kiełbaske na kuchni gazowej jakiś dziwny biały proszek na mąke to nie wygladało

Gość asfghhjjhnhbhggh
kurwa ja nie wiem co to ma byc oznaczac czy ja jest przewrażliwiona za bardzo czy jak?

Gość asfghhjjhnhbhggh
kiedys sie skaleczył niby ze dzazga mu sie wbiła a krew to mu sie tak waliła że naprawde a ona nic sie nie odezwała nie zareagowała tylko sobie poszła na papierosa

Gość asfghhjjhnhbhggh
kiedyś siedział mój synuś na kolanach u babci a ja znów byłam w innym pokoju to nie wiem krzyknął ała to boli

Gość asfghhjjhnhbhggh
ona chyba robi to specjalnie a może szuka zaczepki żeby się pokłócić czy jak?

Gość romanticlady
A twój mąż co na to wszystko?

Gość asfghhjjhnhbhggh
a tak mówiła ze teskni ze jest sama ze chciałaby zebyśmy z nią mieszkali ja nie potrafie jej za holere zrozumiec

Gość asfghhjjhnhbhggh
a mój mąż nic mówi ze mamusia zawsze była i jest nad opiekuńcza a ja jej nie znam i że jak ja moge tak myślec o niej ma do mnie pretensje, moja matka twierdzi ze ona ma depresje i co ja mam myslec ? mieszkać uwazać na nią a może uciekac daleko żeby nie było za póżno

Gość reaguj...........
watpie zey tescowa usilowala zatruc wlasnego wnuka. walnij se w leb. a jak se zle czujesz to se wyprowadz, po co se meczyc i psuc kontakty. lepiej mieszkac dalej a miec fajny kontakt z tescowa. ja tak przynajmnej uwazam

Gość reaguj...........
a jesli podejrzewac u niej depresje, to nalezy jej pomoc i to jak najszybciej. poczytaj troszke na ten temat,moze porusz z na delikatnie ten temat

Gość romanticlady
To powiem ci tak : matka mojego męża, który był moją wielką, jedyną miłością zrobiła z mojego życia piekło. Nie będę tu opisywać wszystkich szczegółów, bo zajęłoby to mnóstwo miejsca i czasu. Też mieszkaliśmy z nią przez ponad rok. On też zawsze trzymał jej stronę, ona to wykorzystywała i odstawiała takie teatrzyki, że sobie nawet nie jestes w stanie tego wyobrazić...walczyłam o nasze małzeństwo, o nas...wszystkimi mozliwymi sposobami...dziś wiem, że to nie miało sensu. Po 17 latach małżeństwa rozwiodłam się z nim, bo wszystko sie we mnie wypaliło. Zmarnowałam sobie najlepsze lata przy nim...A ztym co piszesz o dziecku, ja ci wierzę, twoje podejrzenia mogą być słuszne. Jego matka robiła to samo ale ze mną...tzn. po porodzie, kiedy karmiłam, w jednej piersi doszło do zastoju pokarmu, lekarka powiedziała, żeby rozmasować i jak nie przejdzie to udac się do chirurga. Ale teściowa zawsze wszystko wiedziała najlepiej, odradzała lekarza, radziła nacierać spirytusem, mąż ją popierał, a ja byłam już tak skołowana, że nie wiedziałam już co zrobię dobrze...pewnej nocy po tych jej pomysłach, poczułam ostry ból, który mmnie obudził, poleciałam do łazienki, nchyliłam się nad wanną, bo ten ropień przez te jej cudowne sposoby pękł..rano od razu znalazłam się w szpitalu, czyścili mi to wszystko, musiałam zostac parę dni dostawałam antybiotyki itd...spytali mnie tylko czy ja jestem świadoma że przez to nacieranie mogłam się przejechać na tamten świat...późniejsze zdarzenia tylko mnie utwierdziły w przekonaniu, że o to jej chodziło....wiec radziłabym ci jak najprędzej uciekać od niego i jego toksycznej mamusi....jeśli on nie da na nią nic powiedzieć i jej broni - będzie tylko gorzej...

Gość asfghhjjhnhbhggh
a no właśnie ze mną jej nie będzie łatwo to się wzieła za dziecko moze myśli ze ja mam kogoś (kochanka) i chce sie pozbyć dziecka a ja żebym była winna i żeby może mój mąż nie płacił alimentów ale poczekam jeszcze trochę będe ja obserwować teraz to jest taka kochana słysze ze bawią się

Gość podpada mi to pod
syndrom Munchausena przeniesiony- wygoogluj! ona krzywdząc Twoje dziecko zwraca na siebie uwagę. uciekajcie od niej.

Gość asfghhjjhnhbhggh
przyjdzie co do czego to będzie na mnie bo na kogo będzie ludzie ja nie wiem co robić

Gość dobro je je je
taa jasne,juz wierze:D przeprowadziliscie sie ,bo ona tesknila? i co z waszym mieszkaniem? stoi puste? przeprowadziliscie sie,zeby pewnie za wynajem nie placic i zeby "zylo wam sie lepiej". walnij sie w lep. na pewno tesciowa nie chce otruc wlasnego wnuka. ile dzieciak ma lat? nie podoba sie? to won "na swoje" na wynajem!!! jak mnie draznia takie kretynki.

Gość asfghhjjhnhbhggh
jak chcesz wiedzieć to ona odpisała dom na męża już 4 lata temu dom jest męża to niech ona się wyprowadzi jak uważ mnie za świruske to ona się powinna mnie bać skoro jestem świruską ja bynajmniej nie udaje jak mnie coś boli i czegoś się boje a mieszkanie wynajęte tak stoi puste i wrócimy tam jak bedzie tak postępować swoim zachowaniem nawet mamy klucze a przeprowadzić ja bardziej się chciałam do niej mój mąż nie chciał a moze ją to boli

Gość asfghhjjhnhbhggh
ja jak bym była na jej miejscu byłabym teściową to tak bym zrobiła usunęłabym się młodym ale ona nawet tak nie pomyśli żeby zrobić

Gość Juuyuyyggt
Hm, to byl zly pomysl z przeprowadzka do tesciowej...

Gość asfghhjjhnhbhggh
żeby mieć własnościowy dom i zeby w nim nie mieszkać tylko mieszkać na wynajętym co za życie do pieca nie wolno ci iść podłożyć nie wolno nic

Gość asfghhjjhnhbhggh
jak mieszkałam rok jak dziecko miało zrobiła ze mnie pedantke jak mieszkałam na wynajętym zrobiła ze mnie brudasa jak z takim człowiekiem żyć no jak???? o co jej biega

Gość asfghhjjhnhbhggh
jedna jej znajoma powiedziała że jest nie normalna i że z nia nie wytrzymam

Gość asfghhjjhnhbhggh
ale jest jakaś sprawiedliwość sama miała problemy z teściami i z nimi nie mieszkała teraz ją to spotyka że synowa czyli ja nie potrafie jej zrozumieć i że jej sie boje nie umiem być obojętna na jej dziwne zachowanie

Gość dobro je je je
buhahaha ona ma sie wyprowadzic,bo przepisala dom na twojego mezulka maminsynka?:D hahaha pewnie jest w umowe zaznaczone,ze dozywotnio tam mieszka. pffffff nie wiem ile masz lat,ale piszesz tak niespojdzie,ze tego czytac sie nie da. zamiast siedziec na forum,idz zobacz,czy tesciowa krzywdy dzieciakowi nie robi ;D

Gość asfghhjjhnhbhggh
w pierwszym dniu jak się przeprowadziliśmy powiedziała cos do kogoś a ja to słyszałam i strasznie mnie to zabolało po co ona to robi???

Gość asfghhjjhnhbhggh
tak ma zaznaczoną dożywotkę i co z tego ???? właśnie jest tatuś i kuzynka obok niego więc myśle że nic mu nie zrobi gorzej jak sa sami