Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asfghhjjhnhbhggh

moja teściowa jest nienormalna

Polecane posty

Gość romanticlady
Ona zwyczajnie zazdrosna jest o synusia....dla mnie to jest chore, gdybyś widziała co moja wydziwiała...kiedyś chciała się otruć dlatego, jak stwierdziła, bo on się bardziej interesuje mną niż nią....

Gość asfghhjjhnhbhggh
a no jeden wyśmieje drugi pożałuje tak to jest z ludzmi

Gość asfghhjjhnhbhggh
jeszcze wczoraj kazała żeby do niej się nie odzywać i chyba jej to pasuje

Gość romanticlady
Współczuję ci naprawdę...wiem jak to jest...ona robiła wszystko żebyśmy nie byli razem...i dopięła swego..

Gość reaguj............
ja tez mialam problemy z tescowa, chociaz na poczatku bardzo chciala zebysmy z nia zamieszkali i byla super. a jak juz zamieszkalismy tez mi urzadzila peklo na ziemi. wiec.....wyprowadzilismy sie. nie ma innej rady. przynajmniej jest cisza i spokoj a kontakty sa rzadkie ale poprawne

Gość asfghhjjhnhbhggh
dzięki

Gość Dagg
Witajcie, ja mieszkam od pól roku z rodzicami narzeczonego. Ona wszystko musi wiedzić. Wchodzi do naszego pokoju bez pukania. Gdy nie ma nas w domu wchodzi i przeszukuje wszystkie półki. Mam 10ms dziecko. Uważa,że nie umiem go wychować. Źle go ubrałam, za zimno mu, za ciepło. Głody jest a ja mu nie chce dać jeść, śpiący a ja z nim jeszcze po dworze chodzę. Narzeczony prawie całe dnie pracuje więc siedzę z nią sama. Prawie nie wychodzę z pokoju. Najgorsze jest to, że mój przyszły teściu jest taki sam. Miesięcznie mamy 2000zl więc trochę mało żeby móc coś wynająć. Masakra...