Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukającaPraktyk

Praktyki - pytanie

Polecane posty

Gość SzukającaPraktyk

Cześć Wszystkim:) Mam małe pytanie odnośnie praktyk. Muszę zaliczyć 35h. Moją ostatnią deską ratunku jest placówka gdzie pracuje osoba, która prowadzi z nami 3x blok wykładów. Zastanawiam się czy to może być problem... Oczywiście opiekunem może być ktoś inny, ale co bedzie jeśli trafię właśnie na nią... Nie chcę na dzień dobry się chwalić dyrektorowi,że jedną z pań znam bo i tak bez tego będzie walka;) I ciekawe czy uczelnia nie bedzie stękać, że np. praktyka tam gdzie pracuje wykładowca, który ze mną ma... Ktoś miał taki przypadek? Wydaje mi się, ze to nie problem, pytać zainteresowanych też się nie chcę bo po co dawać im cynk:), a nie chcę też obudzić się z ręką w wiadomo czym.

Gość no a jak
problemu nie bedzie jesli dyrektor placówki Cie przyjmie na praktyke. to i tak głównie zależy od niego, on podbija i podpisuje papiery.

Gość SzukającaPraktyk
Dzięki, dzięki. Chciałam się upewnić bo ludzie są różni:) Teraz tylko modlić się, że będzie mnie chciał na praktyki bo dość ciężko załapać się na pewną specjalność, zresztą będę tylko obserwatorką pewnych działań. W każdym razie mam nadzieję, że sie uda

Gość no a jak
no to powodzenia :)

Gość SzukającaPraktyk
Nie dziękuję :) Czuję, że może być ciężko ;) W każdym razie trzeba być dobrej myśli.... Miłej niedzieli:)