Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelka19

Czy mój facet to nieudacznik??

Polecane posty

tak sie zastanawiam ... czytalam tu wiele tematow przyblize z bliska ma 23 lata pracuje ale nie ma wlasnego pokoju mieszka w 3 z dwoma chlopakami przez co niemamy sie gdzie spotykac ja mieszkac ponad 20 km od niego wiec codziennie nie mozemy u mnie ja mam duzy dom i swpj pokoj ale mieszkam lawalek od niego .. I taka mnie refleksja wziela czy skoro nie ma nawet gdzie zaprosic dziewczyny czy jest nieudacznikiem?

Gość .klnouihgiu
puknij sie wten glupi leb, nieudacznikiem mozna nazwac ciebie

Gość hsderwyrwa
Albo jestes glupia albo to jest pojebane provo:P

Gość Facet z kafetei
Nie to dziewczyna jest niewyrozumiała i sama nie potrafi zrobić jakiegoś kroku i go zaprosić.

Gość pewnie mi oko zbieleje
możecie się seksić w parku

Gość marcin84xx
tak, jest nieudacznikiem, w wieku 23 lata powinien juz dorobić się mieszkania.Takie drogie nie są, jakies 200 tys powinien odlozyc na to mieszkanie,przeciez pracuje od pelnoletniosci.5 lat pracy i nie odlozyc na mieszkanie tylko mieszkac z żulami?Nieudacznik jakich mało.

Nie bluzgajcie mnie ok? spotykamy sie u mnie i dojezdza do mnie autobusem bo nie ma jeszcze samochodu swojego pracuje pol roku tu nie chodzi zeby mial swoje mieszkanie tylko pokoj ? caly czas do mnie jezdzic nie bedziemy tak? .. Wypowie sie ktos kto ma podobnie ?

Widzimy sie u mnie ! Ale dojazd do mnie w obie strony to tez koszty prawie 20 zlotych , ja studiuje w jego miescie to sie widzimy i spacerujemy bez celu, no raz u niego w swieta jak nikogo nie bylo bo wyjechali ..

Gość marcin84xx
no to jakiś frajer jest.Pół roku ciezkiej pracy a on nadal nie dorobił się samochodu? Przyzwoite używane auto kosztuje tylko 20 tys.Spokojnie mozna odlozyc do świnki skarbonki.

marcin --> tu nie chodzi o samochod bo ja mam opla znaczy ojciec ma ale nic jeszcze i w sumie jakby to moj samochod bo ojciec ma 2 .. Ale chodzi ze nie mamy sie gdzie spotykac np w zimie czy cos .. dojazd do mnie schodzi w warunkach zimowych godzine i juz ni emow ze 20 tys uzywany ja mam za 3 tys dosc dobry ...

a koszt pokoju jak juz wynajmuje bo mieszka ponad 100 km od krakowa to jedynka studencka to 500 zlotych a placi 350 w trojke zarabia ponad 1500 zlotych to chyba moglby dokozyc te 150 ..

Gość marcin84xx
moze wynająć jakąś klitke 20m2 ale o samochodzie moze zapomniec.Za 3 tys to masz szrot a nie samochód. Ja zarabiam dwa razy tyle co on i tez nie mam mieszkania a samochod musialem sprzedac bo nie wyrabiałem.

Gość stefanka3454673673
Mieszkasz z rodzicami? Opel taty? Widać.

Gość Moniqe24
nie ma to jak rodzice co wszystko kupią , wtedy kazdego pracującego można nazwać nieudacznikiem.

Sama tez zarabiam !!! 1200 plus naukowe 500 ! i nie wszystko kupia bo sama sobie kupuje co cche nie biore od nich kase :) Ale chyba facet powinien byc facetem chce sie sexic a nawet nie ma gdzie to czy to moja wina ???

Gość stefanka3454673673
Tylko taka jest różnica, że to najprawdopodobniej jego jedyny dochód i on musi się za to utrzymać sam - a Ty dostaniesz auto i jeszcze ciepłe mieszkanko. Za 1500 trudno utrzymać siebie, auto (naprawy, ubezpieczenia, benzyna, inne bzdury) i jeszcze wynająć własne mieszkanie... Wątpię, żeby to w ogóle było realne.

JA nie chce żeby miał mieszkanie dla siebie tylko pokój swój ! nawet nie chce nie przeszkadza mi ze do mnie nie ma czym jechac .. Przeszkadza mi to ze jako facet 23 letni nie ma tylko swojego pokoju a ma dochod okolo 2 tys :) I juz nie posadzajcie mnie o materializm nie miec wlasnego kata w tym wieku to materializm !!!

Gość Tomjones
a jakby mial wlasny pokój ale za ścianą mama jego to bys sie sexiła?