Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do samotnych facetów

Faceci którzy byli długo samotni, czy widzicie obecnie cień szansy na związek?

Polecane posty

Gość lubię od tyłu
"Glupich pustych acz zadbanych kobiet kazdy ma juz chyba serdecznie dosc" A co? Myślisz że ktoś się będzie bił o mądre i brzydkie? Przecież to najgorsze połączenie

Gość nikeisssss
wiesz co? brzydka ale mądra kobieta, może przynajmniej zadbać o siebie, fajnie się ubrać, umalować itp i być po prostu ładna, ale ładna i głupia - to z mózgiem już nic nie zdziała

Gość Ja obecnie spotykam się
już prawie rok z facetem, który w zasadzie w poważnym związku nigdy nie był. Trzy lata temu spotykał się z dziewczyną, która po pół roku chciała od niego czegoś więcej, jakichś deklaracji i zamieszkania razem. Po 9 miesiącach zakończyli znajomość, bo każde z nich miało inne oczekiwania. Mnie jest z nim świetnie! Rozumiemy się doskonale! Nie naciskam na nic, bo...sama nie chcę chyba poważnego związku ze wspólnym zamieszkaniem itd. itp. Dobrze jest, jak jest! Często w tygodniu się spotykamy, rozmawiamy codziennie ze sobą i na pewno nie jesteśmy sobie obojętni jednak...chyba zbyt przyzwyczajeni jesteśmy do wcześniejszego życia w pojedynkę, dlatego niech taki stan jaki jest w tej chwili, trwa jak najdłużej! Randkowanie jest świetne! Czy trzeba je psuć wspólnym zamieszkaniem ze sobą?:P