Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfsfdsfdfds

Żałułę, że zaczęłam golić pachy

Polecane posty

Gość fdfsfdsfdfds

Miałam 5 włosów na krzyż, takich jasnych i słabych. Wyrwałabym je woskiem i byłoby po sprawie, a ja głupia zaczęłam golić maszynką. Teraz są mocne, czarne, rozrosły się, a po ogoleniu zostaje ślad. Masakra

Gość Anglistka34**
kremem zdecydowanie lepiej

Gość Coca-Colla
wyobrażam sobie, jakie czarne kropy zostają :O trzeba było nie zaczynać golić. Ja używam depilatora 1 raz w miesiącu, po nim włoski odrastają miękkie, nie kłują, przez ok. 2 - 3 tygodnie nic nie odrasta, jak zaczyna rosnąć to odczekuję parę dni, żeby były dłuższe i żeby usunąć je depilatorem, polecam.

Gość fdfsfdsfdfds
Pierwsze podejścia były kremem, potem maszynka. Tak i tak źle. Dlatego jeśli czytają nas jakieś młode dziewczyny mające pierwsze golenie przed sobą (ja zaczęłam golić nogi + pachy w wieku 15 lat, dość późno, ale to dlatego, że byłam chuda i nosiłam długie spodnie i bluzki z długim rękawem) to użyjcie wosku, żadnych maszynek

Gość tez uzywam depilatora
i nawet, jak ogole pachy raz czy dwa miedzy depilowaniami, to wloski sa slabe i nie mam tego nieszczesnego, szarego "cienia", ktory kiedys mialam regularnie, bo golilam pachy caly czas przez kilka lat tylko i wylacznie maszynka:)

Gość gdfgdddgffd
Co za pier*oły. Golę maszynką i tylko nią i nie są od tego mocniejsze. To jest mit, że robią się mocniejsze.

Gość gdfgdddgffd
Rozrosły ci się od dojrzewania, a nie od golenia.