Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coca-Colla

Czy golenie rąk to przesada?

Polecane posty

Gość do marrrrika
Większość aktorów się goli. Piękne gładkie klaty ma prawie każdy. Ręce może jeszcze nie są tak popularne, ale też się zdarzają. Mogę wrzucić fotki, ale teraz nie chce mi się szukać.

Za wszelką cenę próbujesz wmówic mi, że golenie rąk to wielkie, opatrzone trudem przedsięwzięcie. A ja naprawde dobrze się z tym czuje i dla mnie to żaden problem.

Gość Ganta
Na brzuchu i plecach to się ma meszek na nie włosy. Widocznie autorka to brudny, owłosiony małpiszon golący się siekierą, dlatego tak się rzuca. :O

Gość Coca-Colla
haadia to ty pierwsza do mnie zagadałaś na temacie o goleniu nóg. I naprawdę mnie to szokuje golenie rąk. a co do depilatora to nie wiem jak może nie boleć. ja depiluję pachy i okolice bikini depilatorem, bol masakryczny :O ale poświęcam się tak dlatego, że włoski odrastają delikatniejsze i jest spokój na dłuższy czas.

Ja też golę ręce. Na szczęście mam jasne włoski, dlatego wystarczy, jak przejadę maszynką ze 2 razy w miesiacu.

Gość Coca-Colla
echh widzę, że nie ma z kim gadać, jak widać dziewczyny golące ręce są strasznie agresywne. paaaa

Gość do marrrrika
Tyle, że tego, że Cruz się botoksuje i robi operacje plastyczne to nie widzisz. Zresztą to jest facet, który też po modelkowemu ma wiecznie otwartą buzię.

Gość do marrrrika
A w ogóle to stare zdjęcie z czasów jak golenie nie było jeszcze modne. Może teraz już ma ogolone pachy i klatę. Zaraz poszukam, tyle, że on raczej w garniturach jest.

Gość 42423423423
Ja juz bym wolała, zeby faceci farbowali włosy niz golili, Clooney to nawet ma oczy pomalowane ale i tak dobrze wygląda. Jak dla mnie ogolona klata to jest coś oblesnego po prostu,,, tak samo jak zupełnie wygolona cipa.

Gość heniu
Przesada na MAXa!!! ;/

Gość dfssdfdsfsdf
Każdy może wybrać to co lubi. Johnny Depp miał porządny makijaż w "Piratach z Karaibów", a mimo to wyglądał męsko. Mężczyzny nie robią włosy na klacie, albo niedbanie o higienę, tylko coś zupełnie innego.

Gość 42423423423
Jak juz mowa o higienie- to kwestia zdrowia- przeciez te włosy sa dane po cos, i ich usuwanie to własnie brak higieny.... Szczególnie o kobiet włosy łonowe nie powinny byc usuwane

Gość Mężczyźni powinni się golić
Jak facet jest ogolony to mniej śmierdzi po ćwiczeniach, bo pot prosto spływa, a nie zatrzymuje się we włosach na klacie i pod pachami. Włos prześmiergnie potem i potęguje nieprzyjemny zapach.

Gość Mężczyźni powinni się golić
Nie trzeba mówić też, że antyperspirant lepiej działa nałożony na gołą skórę, a nie na włosy.

Gość 42423423423
A ty myslisz może ze antyperspiranty sa zdrowe?

Gość marrrrika
do 424234252525 ślepa dałnico napisałam że zarost jest domena mężczyzn tak facet ma być zarośnięty spocony i palić cygaro w saloonie nienawidze ogolonych facetów dla mnie to meterosexualne cioty naucz sie czytac dokładnie

Gość kwhjkfekfkfw
ja gole normlna maszynka od 5 lat i rosnie mi ich nie wiele i wogole nie twarde, mialam blond meszek teraz mam zawsze zadbane nabalsamowane gladziutkie raczki na poczatku balam sie ze beda odrastac twarde ale nie....nienawidze u dziewczyn wlosow na rekach