Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coca-Colla

Czy golenie rąk to przesada?

Polecane posty

Gość Coca-Colla

Jeśli ma się tam jasne, zwyczajne włoski, to czy przesadą jest golić je np. woskiem?

Gość NGHJKLHGFDFGHJL;
SADZE ZE NIE

Gość Juuyuyyggt
Jak masz dlugie czarne wlochy to nie ;)

Gość mańka.dzik
duża przesada!!!

Gość Coca-Colla
Też tak sądzę, osobiście nie znam nikogo, kto goliłby ręce :O ale zapytałam Was, by stwierdzić, czy to może ja jestem jakaś zacofana ? jedna z użytowniczek kafe napisała, że goli sobie ręce, mimo, że ma tam delikatne, jasne włoski. Czego jeszcze kobiety nie zrobią dla facetów?

Robię to dla własnego poczucia komfortu:o

Gość Coca-Colla
haadia ale jaki to jest komfort, że co jakiś tam czas musisz cierpieć w bólu wyrywając włosy, które mamy na ciele do ochrony, włosy które są praktycznie niewidoczne... i w takim razie wszyscy faceci musieliby się czuć niekomfortowo ze swoimi włochami na rękach, bo kobiety mają duuużo delikatniejsze

Nie boli mnie to, bo golę maszynką co drugi dzień. Tak lubię i czuje się z tym dobrze. Odkąd zaczęłam to robić brzydzą mnie zarośniete ręce u kobiet.

Gość vdm;knb
ja tez gole;)

Gość Coca-Colla
maszynką, o boże :O to efekt czarnych krop na rękach murowany. Współczuję, mieć takie zobowiązanie, żeby zawsze te ręce z rana ogolić, jak się człowiek rano spieszy do wyjścia czy coś... to co, długi rękaw wtedy?

Gość kjhkhjkuhjkujhkuyikh
Kropki są właśnie po depilacji, a nie goleniu. Cebulka się przeciska i robi taką czerwoną dziurkę. Przy goleniu nic się nie przeciska.

Gość vdm;knb
ja nie mam czarnych kropek

Nie spinaj się tak:o Przecież mówiłam, że mam jasne i żadnych czarnych kropek nie mam. To, że Ty masz czarne włosiska to nie znaczy, że każda tak ma. Jestem zadbana, nigdy nie mam problemu typu: 'nie wydepilowałam się, więc muszę załozyć długi rękaw i długie spodnie'. Zawsze jestem gładka, rozumiesz? ZAWSZE. Więc daruj sobie te wysiłki. Co Cię to obchodzi? Jesteś zazdrosna, że ktoś nie jest tak leniwy jak Ty? Bo jakby Tobie to wisiało, to nie zakładałabyś osobnego tematu;)

Gość marrrrika
o jeny ja gole odkąd skończyłam 12-13 lat teraz mam 23 gole co 3 tygodnie co miesiac żadnych czarnych krop nie mam a jestem brunetką kurwa gdyby trzeba było golilabym plecy pięty język palce ja nie jestem blondynką która zapierdala z krzakami i nie goli ich tylko dlatego że są jasne i ich nie widac to ochydne i obrzydliwe kobieta ma byc gładka,jędrna i pachnąca zadbana i świeża pod każdym względem zarost jest domeną mężczyzn nie kobiet

Gość kjhkhjkuhjkujhkuyikh
Cebulka włosa jest dużo szersza niż sam włos, więc wyrywanie pogorsza sprawę kropek. Na nogach szczególnie widać jak ktoś depiluje, bo ma potem ślady jak skubany kurczak. To dopiero widać i od razu da się odróżnić. Nie wiem skąd taka nagonka na golenie i wymyślanie jakiś kropek i rozrastania się włosów. Nic takiego się nie dzieje.

Gość gdfsdfgsdgds
Mężczyźni też powinni się golić. Zarost nie jest męski, bo kobiecie też rosną włosy. Jedynie broda jest męska, bo kobiecie tam włosy nie rosną. Inne miejsca to już włosy są u obu płci.

Gość 42423423423
To jest matrwica mózgu, a nie przesada... :p

Gość do marrrrika
Jakby mój facet się nie golił to bym go rzuciła. Brzydzą mnie włosy i u kobiet i u mężczyzn. Na szczęście nie mieszkam w Polsce tylko w Niemczech i tutaj z goleniem się mężczyzn nie ma problemów. :)

Gość zrytazyta
a jak to sobie wyobrazasz. nogi ogolone , rece owlosione.. Jak golic to wszytsko.

Gość do marrrrika
Nie wyobrażam sobie bycia z kimś kto nie dba o siebie. Facet powinien też mieć fajne ciuchy i zadbane ciało. Ale poza goleniem facet powinien mieć też rozwinięte mięśnie. Jak nie jest już chłopcem to wypadałoby trochę przypakować. Lubię szerokie plecy i umięśnione klaty.

Gość Piłkarze golą nogi.
Wielu innych sportowców też i nie marudzą, mimo że są mężczyznami. Sprzyja to odnowie biologicznej. Odżywki lepiej się wchłaniają, a kontuzje łatwiej golą jak nie ma włosów.

Gość 42423423423
a jak to sobie wyobrazasz. nogi ogolone , rece owlosione.. Jak golic to wszytsko. buachacahcahcacha.... Nie zapomnij o brwiach i głowie... :p

Gość Coca-Colla
Haadia nie spinam się. Czemu jesteś tKA AGRESYWNA? tylko wyrażam swoje zdanie. I nie jestem osobą leniwą dbam o siebie w inny sposób, np. biegając czy pływając :) i gdzie ja pisałam, że mam czarne włosy? właśnie pisałam, że mam jasne i niewidczone więc nie golę. po prostu jestem zdziwiona, bo pierwsze słyszę o goleniu rąk. a jak golicie wszystko to w takim razie, nie wiem, brzuch plecy też:O? czy tam włosy mogą być, a na rękach nie? jak to jest?

Gość 42423423423
do marrrrika- czy ty masz mózg dziecko???? FAcet bez wlosów wygląda jak pedzio nie facet, zreszta obejrzyjcie sobie aktorów czy się golą....

Cola ---> pierwsza zaczęłaś... ja pierwsza zazwyczaj nie zaczynam potyczki słownej.