Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dark paradise

Zrobić ten pierwszy-drugi krok ?

Polecane posty

Gość dark paradise

Proszę tylko o ocenienie sytuacji bo i tak musze podjąć decyzje sama, a chciałabym zobaczyć jak widzą to inni. Prawie go nie znam, mieliśmy "coś" wspólnie zrobić, ja niestety musiałam sie wycofać. Pisaliśmy ze sobą , on delikatnie nalegał na nasz wspólny projekt. Powiedział mi ,że będzie brakowało mnie itd. Poinformował mnie raz jak im idzie , czy w takiej sytuacji będzie mi pasowało napisać do niego jak się udało wszystko ? Chciałabym jakoś kontynuować znajomość, ale nie mam pomysłu jak do tego się zabrać.

Gość AS26
Zrób, ale na luzie i po koleżeńsku raczej. Zapytaj jak mu idzie, czy nie potrzebuje pomocy. Ale nie narzucaj się zbyt mocno.

Gość dark paradise
nie chce się narzucać, ale z drugiej strony, to on pisał pierwszy dzwonił boje sie,że jak nie zrobie kroku to on pomyśli,że mi nie zależy na bliższym poznaniu go

Gość AS26
No więc zadziałaj ;) Ale tak niezobowiązująco i na luzie. Skoro nalegał, znaczy że mu zależy, na pewno będzie mu miło, jak się odezwiesz.

Gość dark paradise
Odniosłam takie wrażenie, zastanawiam się w jaki spsób delikatnie, podstępem sprowokować do spotkania .