Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghrrrhhrr

Kot w bloku. Co o tym myślicie?

Polecane posty

dominik: mój kot dopiero po tygodniu zauwazył, ze czegoś nie ma. Heheheh Dla kota jajka to nie jest bóg wie jaki klejnot jak dla ludzkich facetów. Moim zdaniem kastracja i sterylizacja jest korzystna dla kota, który nie jest dziki. Jest spokojniejszy, nic go nie drażni

Gość ghrrrhhrr
kiedyś miałam kocura, który z domu w ogóle by nie wychodził. Wiecznie by tylko spał. Czasem przeszedł się do sąsiadki u której również spał i później wracał spać z powrotem do domu :P Miałam też kotkę, która bardzo lubiła się włóczyć po świecie. Czasem znikała nawet na miesiąc. Ludzie ją widywali w okolicznych lasach na łowach. Ogólnie była bardzo żywa. Znosiła do domu ptaki, myszy, węże. Raz przyniosła wiewiórkę i chyba kunę (coś łasicowatego)

Gość gość
Witam ja mieszkam w bloku i mam psa i kota Ja zdecydowałam się nauczyć kota wychodzić na dwór i mój kot wychodzi na dwór razem z psem Czasem zostaje na dworze dłużej a jak chce do domu to czeka pod klatką albo czasem uda jej się wejść do klatki i czeka pod drzwiami :)

Moj tez czasem siedzi pod klatka albo drzwiami ;P Ale generalnie woli okno. Raz mialam okno otwarte praktycznie cale lato non stop aż mi 'opadło' skrzydlo ;p

Podsumowujac - kupuj albo przygarniaj kociaka! Super sprawa taki futrzak, gdy siedzi się samemu w domu :D Moze i mają na wszystko wyje*ane, ale taki ich urok ;)

Gość KlaudiaM
A co jest złego w posiadaniu kota w bloku? Mam znajomych co mają dwa koty. Mają kuwetę w łazience, która jest często zmieniana. Dostają też dobrej marki marki karmy i przysmaki https://www.maxandmrau.pl/pol_m_kot_karma-dla-kota_Przysmaki-197.html przez co są zdrowe i energiczne. Także wszystko jest możliwe. Tylko trzeba sobie wszystko dobrze zorganizować.

Gość gość
Durna pipo, po c***a odkopujesz temat sprzed 6 lat, żeby spamować?!

Gość gość
zaraz będzie reklama karm, kuwet, siatek zabezpieczających balkony i firm, które je zakładają, weterynarzy i krematorium dla zwierząt. Po to grzebią przy starych tematach jak kot w kuwecie ☺

Gość wróg chamów
gość 15:00 jesteś cham i masz kocią kupę zamiast mózgu. Miło ci teraz???

Gość gość
Kot w bloku, to musi być siatka i po co tyle dyskutować :-)