Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzobardzo zdeprymowana

Dlaczego kobiety muszą golić nogi a faceci nie? Przecież natura obie płci cdn.

Polecane posty

obdarzyła tymi włosami nie bez powodu. Jak to sie w ogóle zaczęło, ze to właśnie kobiety musiały golić nogi, pachy? Kto to wymyślił, ze u faceta włosy są ok a u kobiety ble?? Przecież gdyby były one kobiecie zbędne to nie dostalibyśmy ich w prezencie od natury. Golimy bo sie kobiety dostosowywały do opinii facetów?? A w średniowieczu, starożytności itd jak kobiety goliły nogi i pachy??

Gość kindermajsterr
w średniowieczu i starożytności kobiety miały włosy na nogach zamiast spodni :classic_cool:

no właśnie miały je i wszystko było ok. Więc co za debil wymyślił to golenie?? Komu to kurna przeszkadzało??

Gość SlowikOwa
I to kobiety zaczely sie golic,by nie wygladac jak bezmozgie ,zarosniete małpy(faceci):P

Gość fh34jt34jh
wcale nie muszą kobiety golić nóg - skoro te włosy rosną to znaczy że nie bez powodu... Nie nie musicie golić nóg - robicie to z własnej woli.

Gość Ciekawskaaaaaa90
Nie wiem jak to się stało, ale faceci z ogolonymi nogami wzbudzają we mnie obrzydzenie. Kobieta owszem- powinna -moim zdaniem- mieć wygolone nogi. Gdy jestem gładka czuję się atrakcyjniejsza i nie wstydzę się pokazać nóg w szortach, sukience czy spódniczce. Natomiast mężczyźni z zarostem- również na klatce piersiowej, twarzy a przede wszystkim nogach to dla mnie symbol męskości. I wcale nie musicie się z tym zgadzać ;)

Gość Ciekawskaaaaaa90
SlowikOwa dobreeeeeee :))

Gość mentaI cut
żaden debil tylko mądry człowiek. facet i kobieta mają się różnić możliwie jak najbardziej

Gość Coca-Colla
autorko ja też jestem zdziwiona tym pędem na golenie nog, a nawet rąk :O szok...

Gość możesz ni golić
przeciz nikt cię nie zmusza , znajdziesz faceta , któremu podobają się twoje włochate nogi a on może golić swoje i git 🖐️

ja lubie naturalnie owłosione kobiety :classic_cool: wiec popieram kobiety w ich równouprawnieniu w kwestii golenia :)

Gość SlowikOwa
Ciekawska,wiem:D Sama to wymyśliłam:P

Gość Smoczyca z Madagaskaru
Mój mąż goli jeśli cię to uspokoi. Kwestia poczucia higieny,bo jak wiadomo im więcej owłosienia tym bardziej intensywny zapach potu.

Gość Ciekawskaaaaaa90
SlowikOwa a jakie to prawdziwe :P

Gość Ciekawskaaaaaa90
Już Cię lubię :D

Gość Smoczyca z Madagaskaru
kindermajsterr A o co ci łazi? bo nie kumam zbytnio. Piszesz nielepiące się posty.

Gość kindermajsterr
smoczyca piszesz że to kwestia higieny bo im więcej owłosienia tym intensywniejszy zapach potu. więc pytam jak to możliwe że facetowi pocą się nogi i do tego śmierdzą

Gość Mężczyźni też powinni się
golić. Tylko Polska jest zbyt zacofana w tym temacie. Na Zachodzie mężczyźni się golą.

Kindermajsterr, to nie ma nic z higieną wspólnego, jest to tylko kolejna moda, w którą ktoś próbuje nas wcisnąć, jalbyśmy za mało ograniczeń mieli.

Gość do Ciekawskaaaaaa90
a ty nogi zawsze golisz? czy zdarza sie zarost?