Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izolda_1982

fatalne zauroczenie

Polecane posty

WITAM mam problem, bo zakochałam się w żonatym mężczyznie- moim dobrym znajomym. pocieszał mnie po zarwaniu z moim eks. problem w tym, że on myśli, że chodzi mi tylko o seks o flirt a ja naprawdę coś do niego czuję. nie wiem czy powiedzieć mu o tym czy zostawić to.. piszcie

Gość lalunia.,.,.,
kurcze sama nie wiem. poważna sprawa-z jednej strony żona z drugiej twoje uczucia..

Gość DIDIDIDIDI
jak chcesz cierpiec jeszcze bardziej to wlaz w ten zwiazek

Zabawie sie w czarnowidza :) Po wszystkim ty zostaniesz sama jak pies a On wróci z podkulonym ogonem do żony :) Bedziesz sie użalać nad sobą tygodniami nie wiedząc czemu Ci nie wyszło :D

dokładnie, ma żonę i dzieci.. ale czuję że jeśli nie powiem mu o o swoich uczuciach to będę tak się męczyć w nieskończoność. a jak powiem mogę go stracić

nie chcę cierpieć, nikt nie chce ale trudno mi się z tego wycofać. w sumie nic między nami nie zaszło jeszcze ale i tak trudno to przerwać

dzięki kinky :) więc mam zaryzykować utratę tej znajomości i wyznać co czuję?

Gość dla mnie zostawił
żonę i... dzieci ;) autorko, ryzykuj! inaczej będziesz żałować

zrobi co będzie chciał,ja nie będę mu niczego narzucać ale biję się z myślami czy powiedzieć mu o swoich uczuciach - tylko tyle..

Durna 30 latka :D powiedz mu i daj sobie szanse dalszego zycia w normalności a nie w urojonych iluzjach !

Gość dla mnie zostawił
powiedz mu, co czujesz i niech robi z tym, co zechce. ja tak zrobiłam. po 7 miesiącach był już wolny, od tamtej pory minęło 5 lat i dalej jest cudownie :)

nie jestem durna. ciekawa jestem czy ty byłbyś taki odważny w mojej sytuacji. faceci to tchórze i zawsze podkulają ogony a ty nagle taki odważny jesteś na odległość

Gość dla mnie zostawił
to nie jest historyjka, a prawda. czasem warto zaryzykować, bo życie potrafi być nieprzewidywalne, a straconych szans nikt nam nie odda. to był pierwszy raz, kiedy zakochałam się w żonatym. drugiego nie planuję :P

Gość dla mnie zostawił
13 lat po ślubie, dzieci 10 i 6 lat.

mój jest 10 lat, dzieci 7 i 3 lata. jak to było u ciebie, jak się zachowywał? bo ja mam wrażenie że jemu na mnie zależy ale przechodzi mi też przez myśl opcja że szuka przygody. nie miałam wcześniej doświadczeń z żonatym dlatego mam tyle wątpliwości

Gość dla mnie zostawił
może być tak, że szuka przygody... mój był nieśmiały, nie podrywał mnie, po prostu był zawsze obok, pomagał i tak patrzył, że kolana miękły :D miał maślany wzrok, głos mu miękł- no po postu czułam, że jest zakochany. to się wie. nie mieliśmy romansu przed rozwodem:)

ja też nie mam z nim romansu, ale sama już nie wiem czy on czeka na jakiś znak z mojej strony bo nie ma odwagi.. szukałam u niego pocieszenia po tamtym rozstaniu i może on to wciąż tak odbiera że ja tak z braku laku-rozumiesz co mam na myśli.

Gość dla mnie zostawił
dowiedz się, jak wygląda jego małżeństwo, powęsz :P ja wiedziałam (nie od niego), że jest kiepsko i to od dawna. i zebrałam kilka takich informacji, które przekonały mnie, że powinnam ryzykować.

kinky jak chcesz się rozpisywać o kurestwie to zły adres. tu się rozmawia o żuciu