Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izolda_1982

fatalne zauroczenie

Polecane posty

jego małżeństwo jest już raczej chłodne. zależy mu na dzieciach napewno ale o żonie nic nie mówi. powiedział mi tylko żebym nie wysyłała mu smsów ani maili bo żona może przeczytać więc chyba zazdrosna.

Gość dla mnie zostawił
uu, to kiepsko wróży. po pierwsze, liczy się z nią. po drugie, takie zastrzeżenie jakoś mi dziwnie pachnie... upewnij się, że on nie szuka przygód!

mam go zapytać wprost o to czy nie szuka przygód..? czy wyznać mu najpierw swoje uczycia..? może on nie chce żeby żona coś podejrzewała bo w sumie na razie nic się nie wydarzyło..

Gość dla mnie zostawił
nie pytaj wprost. wybadaj go, poznaj lepiej. dopiero, jak będziesz pewna, że zależy mu na Tobie (nie Twojej doopie)- wyznaj uczucia.

Gość dla mnie zostawił
po prostu przebywać z nim... wydaje mi się, że skoro nie zauważyłaś z jego strony tych uczuć, może chodzić o przygodę... albo o nic? nie wiem, ufaj intuicji, ona nie zawodzi ;)

właśnie ntuicja podpowiada mi, że on czeka na mój ruch.. dzisiaj zażartował że w głowie mi tylko seksik a ja spojrzałąm na niego z taką iną że mam nadzieję zrozumiał że nie to mi w głowie..