Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askhdaldjaklsja

Do mam dziewczynek w 5tej klasie..sama nie wiem..

Polecane posty

Gość askhdaldjaklsja

Mam chrzesniaczke,ktorej nie widzialam kilka lat,mieszkam za granica...zawsze na jakies swieta przesylalam pieniadze.Tearz wracam,chcialabym sie z nia zobaczyc i kupic jakis prezent..ale kompletnie nie wiem co a nie chce dzwonic i pytac..czym inetresuja sie takie male kobiety?Podpowiedzcie?

Gość b.e.a.t.a
Czemu nie chcesz pytac? Moja siostra zawsze dzwoni i pyta, co moglaby kupic mojej corce w prezencie. Ja jej daje rozne sugestie, co mogloby sie spodobac. Mieszkamy daleko od siebie i nie oczekuje, ze bedzie na biezaco. Tym bardziej ze upodobania dzieci zmieniaja sie co chwile.

Gość askhdaldjaklsja
No wlasnie pisze ze nie chce pytac-chce zeby to byla niespodzianka..chyba mamy 5toklasistek wiedza czym mniej-wiecej interesuja sie ich pociechy?

owszem ale każde dziecko co innego lubi jedna lalki takie inna coś tam ? zapytaj jakie bajki lubi co lubi robić chyba lepiej kupić trafiony prezent niż coś co nie zainteresuje dziecka

Gość b.e.a.t.a
Przeciez nie musisz pytac konkretnie co kupic, tylko spytaj matke dziecka, czym sie jej corka interesuje. Moja corka np w tym wieku interesowala sie manga i dekoracja ciast.