Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaMama5

Powiedzcie mi czy porod sn jest taki starszny?

Polecane posty

u mnie też 2 porody i każdy kompletnie inny ale to naprawdę zależy od kobiety... czeka mnie 3 i też się choć wiem że dam radę:P dużo też zależy od personelu przy drugim miałam świetną położną a przy 1 personel miał mnie w dupie żarł pączki jak robili ktg to nie włączyli aparatu i podnieśli larmo że tętna nie ma.... i usłyszałam że przesadzam że aż tak nie boli.... nie wyciągneli mi wszystkich szwów które się wrosły wewnątrz przez co nie mogłam chodzić ani sikać bo jak mi się mięśnie spinały to tak jakby mnie ktoś rozrywał od środka a spod prysznica wychodziłam na kolanach... ale nikt nie chciał mnie zbadać bo powiedzieli że jestem przewrażliwiona.... zainteresowali sie dopiero kiedy okazało się że od prawie 2 dni nie sikałam... szwy zew się rozeszły i wdało się zakażenie... 2 tyg kiblowałam w szpitalu.... myślę że fatalny personel każdy poród zamieni w koszmar... ale nie oszukujmy się ale musi trochę poboleć:)

pewnie że mozna ze znieczuleniem.... ale z tego co sie orientuję dla dziecka jednak lepiej bez... zresztą ja bym się bała....

Gość truskawka majowa
ja mam mozliwosc zzo ale rezygnuje, bo jezeli to ma wydluzyc cala akcje, dziecko moze sie gdzies zaklinowac w kanale rodnym to ja nie chce. Chce miec zdrowe dziecko. Gdyby doszlo do niedotlenienia z powodu tego ze ja sie zdecydowalam na zzo z wlasnej wygody to bym sobie tego nigdy nie darowala.

też tak myślę... zresztą dałam radę 2 razy to teraz też dam byle bez komplikacji:)

Gość taki lajf
Są znieczulenia, ale nie wszędzie ci podadzą, nawet jak będziesz chciała zapłacić - w końcu sama sobie nie zaaplikujesz, potrzeba anestezjologa.