Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CelluliteByeBye

Jak się pozbyc cellulitu??

Polecane posty

Gość CelluliteByeBye

Kurcze niektóre naprawde grube dziewczyny nie mają cellulitu, a ja nie jestem aż tak gruba, 170 i 75 kg - tak wiem troszkę za dużo, no ale cellulit mam straszny:(( jak tu nie miec kompleksow jak takie mega grube nie maja cellu w ogole :( a bynajmniej nie widac :((

Gość CelluliteByeBye
Najgorzej to na udach - mam aż take widoczne dołeczki :(( doły raczej :((( ani spódnicy, ani spodenek:(((

Gość CelluliteByeBye
:(:(:(:

Gość biedroneczkablablabkla
mam ten sam problem:( stosuje też eveline 3d extreme i nic :(

Gość popytajcie swoich lekarzy
celulit to choroba,podobno jest na to jakiś antybiotyk

na cellulit nie pomogą zabiegi kosmetyczne, kremy tylko zdrowa dieta i ruch. przykro mi niezmiernie ale jak chce się mieć ładne ciało to trzeba ruszyć się sprzed telewizora. Na wymarzoną sylwetkę ciężko się pracuje.

Gość CelluliteByeBye
a przepraszam kto powiedzial ze siedze przed telewizorem ? ku zdziwieniu 3 razy w tygodniu gram w siatkowkę więc nie badz taki cwany/na :]

basen, długie szybkie spacery, masaże('szczypanie', czy ugniatanie cellulitu, zawsze od góry do dołu), peeling kawowy, prysznic- na zmianę ciepły i zimny(kończąc zawsze na zimnym).. Jeść zdrowo, ograniczyć alkohol, nie palić, pić dużo wody i zielonej herbaty.. ja jeszcze używam L'oreal Perfectslim Pro i jest całkiem fajny, zwłaszcza ta końcówka do masażu. Przy stosowaniu wszystkiego razem, po 2 tygodniach widzę jakieś efekty.. ale wiadomo, cudów nie, na pewno to jeszcze potrwa :P

Gość CelluliteByeBye
Venuz, dzieki :) jak się odchudzasz że aż tak dużo Ci spadło w tak krótkim czasie?

ja zaczelam brac detocell, o efektach narazie nie mowie bo nie ma:) dopiero zaczelam. Cwicze dodatkowo na silce i jem mniej kalorycznie niz kiedys.

nie musisz być gruba, możesz być wysuszona, jak szczypiorek, ale i tak się cellulit pojawi. Wiesz, żeby mieć piękną i jędrną skórę musisz się trochę postarać. Wiesz odpowiednia dieta, ćwiczenia, kosmetyki, na pewno ci w tym pomogą, albo jeśli chcesz szybciej to możesz się wybrać do pani Irminy z Good Time Day Spa, ona jest super, rzuci okiem, określi co za rodzaj cellulitu, dobierze odpowiedni zabieg, co sprawi, że po pomarańczowej skórce ani śladu.

Gość No nie wiem, nie wiem
A np. bieganie pomaga? Ja mam lekki celulit i jestem załamana :( a mam 171 cm i 53kg -.- chcę od wiosny biegać, ale czy to cos mi da ?

Gość kowobjeczka
3 Litry wody + Icoone. I tyle w temacie! Trzymcie sie Dziewczyny!

ja od lat zmagam sie z cellulitem. dopiero teraz, gdy cwicze i zmienilam diete widze poprawe. same kremy nic nie dadza. trzeba sie poruszac i przestac zatruwac swoje cialo smieciowym jedzeniem. tylko trzeba byc konsekwentnym. nie ma co liczyc, ze po tygodniu cellulit zniknie. ja cwicze 6 tydzien i widze poprawe, ale jeszcze dluga droga przede mna. ja hodowalam moj cellulicik kilka ladnych lat, nie oczekuje wiec, ze on w miesiac zniknie.

Gość thinlizzy
ja myślę, że najlepiej to połączyć kilka sposobów, wtedy się ma większe szanse na powodzenie. Niestety też to wymaga od nas dużo dyscypliny i systematyczności, żeby osiągną oczekiwane efekty, ale mnie kusi wizyta w goodtime day spa, szczególnie ze względu na te zniżki, co mają.