Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzaannna

Jak dotrzeć do tego faceta???

Polecane posty

Gość zuzaannna

cześć wam . sprawa wygląta tak ... Spotykam się z 29 letnim mężczyzną już od jakiś 3 lat. Tzn. nasze spotkania nie odbywały się codziennie, tylko 2 x na pół roku . oczywiście nie dlatego,że ja nie chciałam, albo nie miałam czasu , tylko on po prostu się nie odzywał . Pierwszy raz jak się z nim spotkałam, oczywiście dlatego ,że mi się strasznie podobał wyglądało to tak .. spotkaliśmy się o 00:30, mniej więcej, początkowo rozmawialiśmy, później złapał mnie za kolano, całowaliśmy się prawie wszędzie i leżeliśmy nadzy i chciał czegoś więcej, ale się nie zgodziłam. Kilka dni po spotkaniu napisałam do niego ,ale mi nie odpisywał. dzwoniłam, ale nie odbierał, nic, zeroo kontaktu. I tak z kilka razy, a spotykałam się z nim dlatego,że się w nim zakochałam. Zrobiłabym wtedy dla niego wszystko i miałam nadzieje ,że bd razem.(trwało to tak z 1,5roku) aaa, zapomniałam dodać,że zawsze jak się widywaliśmy, to musiał być po kilku piwach. Namawiał mnie kilka razy do sexu , chciałam z nim to zrobić, ale było jedno aleeee ... bardzo mnie bolało i za każdym razem odmawiałam Po pewnym czasie zminiłam nawet nr. żeby nie miał mojego i nie dzwonił już do mnie.on zrobił to samo ,bo czasami dobijałam się do niego. Aż w końcu poznałam innego mężczyznę i zapomniałam o "Tomku"-niby tak ma na imię , oczywiście na jakiś czas, bo rozstałam się z moim chłopakiem i znów się zaczęło. Głupia, na imprezie u mojej koleżanki puściłam mu --> i odzwonił do mnie, chciałam się z nim spotkać, bo akurat byłam w jego miejscowości,ale jego nie było, był za granicą, ale powiedział,że z chęcią, ale jak wróci na Wielkanoc- to się zgodziłam. 3tyg. po tej rozmowie znów zadzwonił do mnie i rozmawialiśmy o naszym spotkaniu, pytał czy jestem dziewicą,dlaczego tak bardzo chce się z nim spotykać i wgl. rozmawialiśmy chyba z 40 min, aż w końcu nas coś rozłączyło i nie odzwonił. Na wielkanoc oczywiście się nie odezwał,a czekałam po nocach na jego tel. 2tyg dni temu, w nocy, dostaje tel. była to godz. 00:34, czy się spotkamy dzisiaj, ale on jest po piwie.,to powiedziałam ,że nie ma sprawy, bo dalej mi zależało. I się stało, uprawiałam z nim sex, swój pierwszy raz przeżyłam właśnie z nim . Rozmawialiśmy o nas,że bd się częściej spotykać, bo teraz jestem już starsza niż wcześniej . I ogólnie ,naobiecywał mi duuużo.Rano wróciłam do domu,bo szkoła i mieliśmy się spotkać wieczorkiem,ale nie zadzwonił. Napisałałam do niego czy miałby ochotę naspotkanie, ale mi nie odp. zadzwoniłam, to odebrał i się szybko rozłączył. napisałam mu wiązanke, ale i tak mi nic nie odp. Ja nie mam pojęcia jak do tego człowieka dotrzeć. doradźcie mi coś, proszee. sorry za błędy.

Gość sorry, przeczytalam tylko kilk
a pierwszych i ostatnich zdan, ale moim zdaniem: facet Cie nie kocha, wykorzystal Twoja naiwnosc i trzyma Cie tylko na seks zerwij z tym cwaniakiem i rgosita jak najszybciej!

EGOISTA*

Daj sobie spokój on traktuje cię jak panienkę do jednego oprzytomnij kobieto mu nie zależy na tobie . Jeszcze poznasz fajnego chłopaka

Gość mastes
musisz sie bardziej postarac samo przyslowie mowi przez pochwe do serca

Gość sorry ale...
doopą do niego nie dotrzesz

Gość zuzaannna
Zapomniałam dodać że już w lipcu bd miała 15 lat :)

Gość Evvvvvka
Jak czytam takie idiotyzmy to wstyd mi ze jestem kobietą. Facet ma ją totalnie w dupie, jawnie traktuje jak wór na sperme odzywa sie kiedy sobie wypije/nudzi sie/ma ochote poruchac a ta najchetniej by z nim dzieci planowała. Chryste

dziewczyno olej tego fagasa, to jest palant

Gość moze hahaha
wykorzystal cie i liczy na seks... nie daj sie ruchaczowi, obrzydliwy 29letni ruchacz, faceci w tym wieku (samotni) są najgorsi; bo porzadny to juz dawno ma zonę w tym wieku

Gość zuzaannna
"zuzaannna -zapomniałam dodać że już w lipcu bd miała 15 lat " chyba Cię Bóg opuścił małolato i nie podawaj się za mnie !