Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominika Paleta

Czy temu mężczyznie się podobam?

Polecane posty

Szukam pomocy na tym forum. Kto z was dziewczyn ma doświadczenie z mężczyznami. Pewien mężczyzna który ma trzydziesci lat a znam go z widzenia ciągle mówi mi cześć jak mnie widzi. Na mój widok zatrzymuje się mówi cześć czeka patrzy mi w oczy a potem spuszcza wzrok i idzie. Czasem się do mnie uśmiecha. Mieszka w tej samej klatce co ja czyli często sie widzimy. nie wiem o co mu chodzi. Jakoś mu drży głos jak mi mówi te cześć. Co mam z tym zrobić! mam 23 lata i małe doswiadczenie z chłopakami. Pomocy! Piście co o tym sądzicie! Co zugeruje jego zachowanie! I co mam z tym zrobić!

Dlaczego nie odpowiadacie! Proszę tylko o jedną jedyną radę! Co mam zrobić! Ale tak na powaznie potrzebuje pomocy!

Gość bumhimuj
mysle, ze mozliwe ze chce Cie poznac, ale niekoniecznie. Mowi po prostu "czesc" z grzecznosci:0 poczkej na dalszy ciag zdarzen, jesli Cie zagada to znaczy, ze mu przypadlas i chce Cie poznac.A Ty chcesz rozpoczac te znajomosc?

Gość bumhimuj
buahaha, jestem kobieta

Gość abcdefgkobieta
a kiedykolwiek gadaliście? jeśli nie to może faktycznie spodobalaś mu się, po prostu odpowiedz, uśmiechnij się a może on posunie się dalej i się dowiesz :)

On ze mną już rozmawiał. Uśmiechał się i w ogóle. A teraz to mówi mi cześć i czeka aż co na to mu odpowiem. To normalne. On jest sam i ja. Nie mamy nikogo. Co mam zrobić zagadać go. Nawet jest fajny trochę mi się podoba.

Gość kalamanaszikisziki
miałam podobną sytuacje .. później jak poznałam faceta bliżej, to chodzilo mu o sam sex . przeważnie facetom w tym wieku o to chodzi .. A jeśli chodzi o Cb, to daj mu jakiś sygnał ,że też Ci się podoba, jeśli tak jest, a później bd z górki.

Gość bumhimuj
zdecydowanie,zagadaj go, zainteresuj swoją osobą itd. moze byc z tego całkiem dobra znajomosc

A miałaś takie coś że kolesiowi drży głos jak mówi cześć. A teraz kobity powiem wam kim ten mężczyzna z zawodu ............. Fotografem mody. Naprawdę ni kłamie. On robi zdjęcia modelkom. tylko o dziwo przy nich się nie jąka jak dziecko i nie spuszcz wzroku. Czy on jest normalny. A może naprawdę się zakochał i nie wie jak do mnie ma podejść? No kobiety piście!

Gość bumhimuj
to artysta! znam jednego artyste(jednak nie jest to fotograf lecz muzyk) i ogolnie muszę przyznać,ze niesmialy (pomimo faktu iż jest naprawde b. przystojny i ma ogromne powodzenie u kobiet) usmiecha sie ukradkiem, z takim jakby "zawstydzeniem",nie wiem dlaczego tak jest

Gość bumhimuj
od jak dawna mówicie sobie czesc ? i skoro juz z nim rozmawialas rozumiem, ze to z jego inicjatywy?

No własnie artysta kocha konie robi zdjęcia maluje obrazy pisze wiersze i ma ten koleś 30 lat. aha kocha gotować normalnie całe dnie spedza w domu. to co podobam mu sie czy nie co mam z tym fantem zrobic jest normalnie głupia nigdy kogos takiego w zyciu nie spotkałam spotykalam w zyciu samych chamów ktorzy nawet nie otworzyli dzwi kobiecie a ten dziekuje prosze jestem w szoku co mam robic pomocy!

Gość bumhimuj
kurcze, taki facet to skarb, znam to z autopsji, po prostu artysci to faceci z mega duszą i ciekawą osobowością, ogrom zainteresowań itd.Do tego wysoka kultura.iIe masz lat? fajnie by bylo rozkręcić te znajomosc, zalezy czy widujecie sie czesto, czy bedzie okazja do "zagadania' itd

Powiem wam ze mowimy sobie od roku czesc. bo jak chce on zagadac do mnie to uciekam! A poznałam go tak. Ide sobie do piwnicy w bloku co mieszkam a tam mam popsute drzwi i poleciały na mnie by mnie normalnie zagniotły widze idzie ten koles fotograf i mu mówie pomóż mi a ten niczym rycerz biegnie na ratunek podziekowałam mu za pomoc i poszłam i tam go o cośs zapytalam a tak naprawde to nigdy ze soba nie rozmawialismy naprawde nawet nie wie jak mam na imie i ile lat a jego znam z tego ze sasiedzi powiedzieli czym się zajmuje o to cała historia jego poznania co mam robić bo od jutra cos ztym musze zrobic a nie mam z kim gadac o tym!

Gość bumhimuj
z nami mozesz rozmawiac;) jak bedzie okazja spotkania, usmiechnij sie do niego.Uwazasz, ze on moze byc niesmialy? dlaczego uciekasz jak on jest obok i chce wlasnie porozmawiac?

Mam 23 lata a w grudniu skoncze 24 lat a on ma tera 30 w czerwcu 31 lat! Masz gadu gadu lub facebooka to ci pokaze jego zdjecie ocenisz sama. ale nie wiem czy ja jestem ładna szczuła jestem wysoka czarne wlosy i oczy niebieskie co on we mnie widzi?

"pytanie do kobiet. Nie do mężczyzn" - i tu niezbyt dobrze to kierujesz. Kobiety często nie lubią jak ich rówiesnicy interesują się młodszymi. Nawet jak one same są już zajętę. A co do faceta. Podobasz mu się. Odezwij się z jakimkolwiek tematem - pretekstem. Resztę zostaw jemu.

Gość bumhimuj
podaj swojego mejla albo gg w takim razie

A bo ja wiem czemu uciekam na jego widok moze mi sie podoba to mam zrobic tak jak on idzie mowi mi czesc i sie na mnie patrzy tymi oczami blekitnymi to mam to niego ttez powiedziec czesc i zagadac tak a moze teraz mezczyzni podrywaja kobiety na czesc to takie dziwne bo nie wiadomo o co kolesiowi chodzi a temu szczegolnie bo to artysta dowiedzialam sie ze czyta tristiana i izolde to bylam w szoku przez miesiac!

moje gadu gadu numer: 40955729 (golondrina) tu mężczyzna mowi ze mu sie podobam to dalej wypowiadajcie sie szczegolnie wy artysci!

Gość bumhimuj
mysle, ze jesli sie usmiechniesz i odpowiesz czesc nie jest chyba problemem?szczegolnie jesli Ci na nim zalezy, a mysle ze zalezy!