Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjguijgjhhjghj

Mój facet nie czuje do mnie pociągu...? Jestem załamana...

Polecane posty

Gość stres......
"Stres Nawet wydawałoby się banalny stres dnia codziennego ma niepodważalny wpływ na siłę libido, bowiem pod wpływem stresu spada produkcja testosteronu. Dodatkową winę ponosi idąca w parze ze stresem adrenalina, która zmniejsza dopływ krwi do narządów płciowych|

Gość zzzzzezezezeze
no bo sie nie bierze takich starych grzybow kolo 30, a to dlatego ze libido juz im spada w tym wieku,ja takich nie wybieram,kiedys jednego mialam w tym wieku, totalna porazka, teraz mam mlodego i jest git

Gość gumi miś
to tej idiotki powyżej: ciekawe jak będziesz szczekać jak będziesz miała trzydziestkę :P:P

Gość bjguijgjhhjghj
Ja właśnie myślałam, że najlepiej sprawują się dojrzali faceci, 30-40 l

Gość terewere
a czemu ten twój facet cię niechce rozbudzić bo rozumiem, że skoro to bł twoój pierwszy to zbyt odważna nie jesteś w dwa miesiące nie da się jeszcze odpowiednio zaszaleć

Gość bjguijgjhhjghj
Z tym, że odważna nie jestem bym polemizowała... na początku rzeczywiście nie byłam, on mnie zawstydzał itd. A teraz role się odwróciły.

Gość terewere
ok , to co robisz ,tak przykładowo ...odważnego

Gość bjguijgjhhjghj
Ostatnio próbowałam jakiś ostrzejszych tekstów w łóżku.

Gość terewere
ale się rozpisałas ...

Gość bjguijgjhhjghj
Bo nie za bardzo mam o czym pisać... nie dosć, że nieczęsto mamy warunki i okazję na seks, to jemu jeszcze czasami się nie chce... a tak jak pisałam wcześniej, byłam przygotowana na to, że to on zawsze będzie inicjował zlbiżenia...

Gość terewere
hm dziewczyna powinna kusić , a żeby to robić to musisz czuć sie sama seksownie , ten syndrom pewnego znudzenia występuje , no ale nie tak szybko

bo oprócz ladnej buzi i ciała liczy się seksapil czyli taka energia , polot ,powab ,którego niektore kobiety nie wyzwoliły w sobie ...a wtedy to fiut opada jakoś tak ..ale może jest zmęczony ..niewiadomo

Gość bjguijgjhhjghj
Całe nastoletnie życie byłam zakompleksiona. Potem mi się polepszyło, poczułam się dobrze. Poznałam jego, było super, a teraz wracam do punktu wyjścia. Zaczynam żałować, że zgodziłam się na spotkanie. I na kolejne...

Gość bjguijgjhhjghj
"bo oprócz ladnej buzi i ciała liczy się seksapil " No i on mi to kiedyś powiedział, że mam seksapil, a dziewczyny nie zawsze to mają. Kłamał? Odmieniło mu się? Zniknął u mnie ten cały seksapil?

bjguijgjhhjghj Co ty głupia suko kurwa myślisz, że mężczyzna to jest jakiś robot rozpłodowy? Dla ciebie jedynym dowodem miłości jest to że facet chce cie codziennie pierdolić? To jest chłop prawie 30 letni, wyruchał się już za młodu i zwyczajnie nie potrzebuje teraz tak często jak ty. Facet ma 100 innych ważniejszych rzeczy do roboty. Płaczesz bo facet cie kurwa nie wydymał? Żałosne.

Gość terewere
dominik to desperat , nie zwracaj uwagi :) wiesz co najbardziej kusi ? tajemnica , musisz zachowywać się jak piękna seksowna kobieta , która może mieć na skinienie tabuny wielbicieli , wiadomo , że to trudne ale to najlepsza drgoga i nigdy nie odkrywaj przed nim wszystkich kart , nawet gdyby bardzo nalegał , im bardziej jesyes tajemnicza tym bardziej to kręci

Gość bjguijgjhhjghj
Jakąś inną, nową by pewnie chętnie podupczył.

Tak na pewno teraz dupczy jakąś młodą studentke. Oby cie jak najszybciej rzucił bo z takim zakompleksieńcem jak ty, nie da się żyć.

Gość bjguijgjhhjghj
"wiesz co najbardziej kusi ? tajemnica , musisz zachowywać się jak piękna seksowna kobieta , która może mieć na skinienie tabuny wielbicieli , wiadomo , że to trudne ale to najlepsza drgoga i nigdy nie odkrywaj przed nim wszystkich kart , nawet gdyby bardzo nalegał , im bardziej jesyes tajemnicza tym bardziej to kręci" Doskonale zdaję sobie z tego sprawę... pamiętam, jak za mną latał, i jaki był zaskoczony, kiedy w końcu, po długich jego staraniach, dałam mu się pocałować... a teraz, skoro już zna mnie i moje ciało, co jeszcze może pozostać tajemnicą?

Gość terewere
ty twoja osobowość zaangażowanie dostępność , niedostępnośc , nagłe zmiany wizerunku , jakieś zabawy w łóżku ,zaskoczenie spróbuj pokazać pazurki , ale nie żebyś była nieprzyjemna tylko taka twarda i mocna , charakterem , tak jakbyś go wyzywała , do tego trzeba mieć dużo wiary we własne siły :)

"No i on mi to kiedyś powiedział, że mam seksapil, a dziewczyny nie zawsze to mają. Kłamał?" nie wykluczone ,ale jak było to my ci tego nie powiemy ...może ma sam problemy ? może mu coś tam wyskoczyło i się wstydzi , opcji jest wiele.

Gość bjguijgjhhjghj
No właśnie... długo byłam bardzo niedostępna, po prostu trzymałam dystans. On sam mówił, że czasami czuje, że jestem tylko dla niego, a potem, że nie ma mnie w ogóle Ale nie wiem czy teraz to nie zaszło za daleko, czy nie za wiele jest już stracone. Wiem też, że zaprzątam sobie głowę głupotami, bo powinnam sięcieszyć, że mówi, że mu na mnie zależy, że cośtam sobie planuje, że jest dls mnie dobry...