Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajfususus

Szukam piosenki! Pomóżcie prosze:)

Polecane posty

Gość fajfususus

Witam Szukam pewnej piosenki. Słyszałem ją pierwszy raz w radiu RMF FM jakieś 2 lata temu, potem kilka razy znowu na tym samym radiu i ostatni raz rowniez w rmf fm jakies 2 miesiace temu. No i teraz nagle mi w glowie caly czas nuci ta melodia i az prosi sie bym jej odsłuchał. Co do szczegółów to będzie ciężko ale tak: -Tekst po angielsku -Piosenka dosyć znana. Myślę, że większość osób ją kojarzy -Leciała na rmf co juz pisalem -Śpiewa ją kobieta -Jak jest spiewany refren to pozniej ta sama melodia co w refrenie jest grana przez jakis instrument (trąbka lub coś podobnego) -W refrenie pierwsze dwa słowa maja wydłużane samogłoski (przykład ponizej) -W refrenie jest skok dzwięków tzn. jedno slowo z dwóch sylab spiewane jest wyzej a drugie nizej. Dla przykładu DUUUUUUUUpaaaaaa Duze litery - Wysoko spiewane Male litery - nisko spiewane Tekstu niestety kompletnie nie pamiętam. Mam nadzieję, że coś sie z tym da zrobić Za pomoc serdecznie dziękuję smile Pozdrawiam

Gość bambaryla147
hehehehehehehehehehe....................powodzenia!

Gość dobre dobre :)
z tą dupą :classic_cool:

Brook Frase something int the water też leciało 2 miesiące temu ale jest gitarra :P