Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwhjkfekfkfw

jak zawrocic w glowie facetowi ktory

Polecane posty

Gość kwhjkfekfkfw

ma bardzo duze powodzenie u kobiet, ma super gadane, podrywa lub robi to nieswiadomie jest przystojny i tego swiadomy super sympatyczny nie jest typowym cwaniakiem ktory mysli ze moze miec kazda, ma w oczach cos co mowi ze jeszcze da sie go nawrocic i ze szuka kogos kto go zaskoczy. ja nie jestem jakims tam cudem wiem ze mu sie podobam nie slinie sie na jego widok jak inne, czy jesli bede wydawala sie mu inteligentna bystra i nie naiwna to wkoncu mu zawroce w glowie bo rozumiem ze laski latwe nabierajace sie szybko na niego marnie koncza i szybko. ale nie chce go tez znudzic moze wiec jakis pan mi doradzi a opinie pan tez mile widziane, jak myslicie da sie takiego nawrocic?

Gość farety
nie umiesz pisać zdań w tekście ? kretynko ?

Gość kwhjkfekfkfw
dodam ze nie czuje jakiegos tam pospiechu widuje go prawie codzien, bardzo dobrze mi sie z nim rozmawia widze ze mnie szanuje a inne juz nie tak bardzo w sensie ze juz nie zagaduje do mnie glupkowato jak probowal na poczatku... teraz prawi mi komplementy ale widze ze tak jakby "podziwia mnie"

Gość kwhjkfekfkfw
nie wyzywaj, nie przykladam do tego zbytniej uwagi piszac na forach wali mnie to wlasciwie

Gość Hrabia Bolesław
spierdaIaj tępa dresiaro

Gość Hrabia Bolesław
możesz mu zawrócić w dóopie jak wymiętolisz odbyt świdrująco swoim szorstkim jęzorem

Gość zawruciła mi w głowie
miniówka kabaretki zasugeruj np kawkę w knajpie weś kasę ale nie wyrywaj się z płaceniem gatka szmatka a miedzy czasie wtrąć temat jaki cię interesuje zobaczysz co on na to odpowie