Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TheTrickyThing

Dziewczyny sa straszne!!

Polecane posty

Gość TheTrickyThing

Zerwala ze mna bo nie chciala miec chlopaka na studiach. Po roku dowiaduje sie, ze umawiala sie z 3ma w tym samym czasie, uprawiala seks z wieloma. No kurde tak mi jest przykro:( minely 2 lata a ja dalej mysle o niej. DLACZEGO to tak musi byc

hmm w życiu nie ma różowo, są sprawy i ludzie którzy zawsze zostaną w naszej pamięci, ale zycie polega na tym że trzeba podnosić się i iść dalej

Gość TheTrickyThing
cruel world Tak sie w niej zabujalem a ona mnie tak potraktowala jakbyl byl jakims smieciem. Jeszcze zerwanie przez glupiego facebooka. W wieku 21 lat juz mam wszystkiego dosc

hmm sądze że ona też była młoda skoro Ty masz 21 lat wiesz mi że z perspektywy czasu inaczej się patrzy. Poznasz dziewczyne która pokaże Ci nowy świat ;]

Gość TheTrickyThing
W tym samym wieku. W sumie majac 21 lat juz mam zycie porzadnie zmarnowane myslac o niej bardzo czesto. W sumie to sam jestem sobie winny, gdybym odmowil 1szego spotkania nigdy bym tego problemu nie mial. Niestedy ja glupi zostalem potraktowany jak zabawka ktora sie pozniej znudzila. Tak strasznie sie z tym czuje, zero szacunku:(

zobaczysz że przyjdzie czas i spotkasz kobiete przy której zapomnisz o tamtej.