Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeronika64

zwariuję mój mąż zakochał się w naszej wspólnej koleżance

Polecane posty

Gość Helga 2000
Ale mnie tez podejrzewaliscie a jestem 'prawdziwa'. Jesli tak jest jak piszecie, to dalam sie nabrac. Myslalam ze wreszcie jakas sprawa na forum gdzie autorka kontynuuje historie. Ale zeby takie pierdoly wymyslac o cycku, tak fantazjowac, to trzeba miec niezle porabane. W dodatku od zdemaskowania weronika przestala pisac.

W dodatku od zdemaskowania weronika przestala pisac. Mayor zawsze tak robi :) Wymyśla historyjki a kiedy ktoś ją rozpozna (bardzo charakterystyczny sposób pisania), ucieka.

Gość bosasasasa
jeden z normalniejszych tematów na kafe umiera właśnie bez Weroniki. Jak nie chcecie tego czytać, to po co włazicie na ten topic? PO CO? Wera wróć!

Gość Helga 2000
Czym sie jeszcze ten sposob pisania objawia? Ale z ta kolezanka aska, i ze jej maz ja za cycka zlapal, jak mozna tak durny temat wymyslec? To malo takie glupie ze az pradopodobne :) szkoda ze ten link zostal wycofany..

Helga myślałam że Ty bardziej rozumna kobieta a dajesz się wkręcać ludzie nie jestem żadnym mayorem agatką itp. temat powstał z potrzeby wygadania się i problemów moich a nie jakies prowo naprawde niektórzy na głowę poupadali żenada

Gość ludzie ale wy jesteście durni
jeden pajac rzuci bez sensu, że to prowokacja, drugi pajac doda pod wąsem, że to Mayor a wy już przyjmujecie to za prawde oczywistą :o żanada przez duże Ż a po tobie Damascenko to sie nie spodziewałam takich pohopnych wniosków, wstyd.. na dobra sprawę każdy topik może byc prowokacją, nawet najbardziej przekonujacy i prosty, a każda ta wasza prowokacja może byc prawdą, bo życie pisze różne scenariusze ale to tylko kafeteria przecież, nie ma sie co podniecac :D

Gość bosasasasa
dokładnie, jaki to ma sens? Przecież nie dowiemy się, czy to jest prawda... A historia jest naprawdę ciekawa i prawdopodobna. Wera, co tam u Ciebie?

Co u mnie? weekend minął super niestety nie wiem kiedy i dlaczego tak szybko ale... o dziwo w samotności , z nim się mijałam wracałam o 19 on wychodził, jedyny poszlak na który natrafiłam to zdjęcia w aparacie ( potem karta została wyciągnięta) z ....kolegą:-) nie wiem ale jakoś dziwnie mi się zrobiło jak je oglądałam niby nic tam nie bylo ale którzy faceci robią sobie wzajemnie fotki? albo narcyze albo homoseksualiści nie wiem nie zagłębiam generalnie bez zmian ccccccccciiiiiiiiiiisssssssszzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaa .Po mału zaczyna mi z nia być dobrze

Gość Helga 2000
Albo weronika sie opila albo to ten post powyzej to prowokacja. Ja raz juz dalam sie nabrac sledzilam post, czytalam, doradzalam, az ktos napisal ze ta babka-autorka non stop o tym pisze to bylo na temat zona ochroniarza i faktycznie poszukalam w historii i sie potwierdzilo.To do wypowiedzi powyzej ze czasem warto sluchac ludzi.

Gość malokto
I jak tam autorko? Co słychać?

kiepsko :-( nadal milczenie , była próba rozmowy ale nic nie dała on uparty ja uparta, . W międzyczasie było spotkanie z nimi zapytałam sie jej wprost dlaczego tak się zachowała itp. odpowiedziała że nic nie mówiła bo wiedziała że ja to widziałam a po za tym to sie bała bo wie jaka ja jestem i że zaraz będzie awantura; i że ona tego tak nie odebrała z jego strony to było widać że był to wygłup po pijaku itp. takie bla bla ja i tak dalej trzymam się swojej wersji. Po za tym miałam urodziny nawet mi życzeń nie złożył... Powiedział że on sie nie zmieni i tyle. Z nią na pewno sie nie spotyka ( tak jak pisałam wczesniej w dobrym momencie wkroczyłam do akcji bo nie wiem co by z tego było)!!! Myślę coraz częściej o rozwodzie , obrączkę mu oddałam nawert nie skomentował, podchody z jego strony jakies są to obiad to posprzatne to telefon z głupim pytaniem itp. póki co nie cofnę się powiedziłao się a to trzeba powiedzieć b. Generalnie to stwierdzam że zyła przez te lata z kolesiem dla którego na pierwszym miejscu jest mama potem reszta a ja to sprzataczka, kucharka zaspokojaca jego potrzeby biologiczne , kompletnie nieprzerwana pępowina do tego brak szacunku ( raz tak raz siak) mam dość....

Gość piję ttylko finlandie
ej,Weeroniko,życie Ci się wali tylko dlatego,że powiedziałaś o cycku? Przecież miałaś udany sex z mężem ,nigdzie nie chodził,czytaj nie zdradzał,to co się stało,że teraz tak jest?Nie o cycka przecież chodzi? Przestało mu tak nagle zależeć? Hej,napisz coś jeśli to nie prowo

Gość malokto
Makabra! A wydawałoby się, że jeśli mężczyźnie zależy, to będzie robił wszystko żebyś mu wybaczyła. A on się nawet nie ma ochoty tłumaczyć... Ja zerwałabym kontakt z tą kobietą. Przecież nie zaznasz spokoju jeśli będziecie się dalej z nią spotykać!

Gość gggfghg
a dlaczego myslisz ze nie maja we trojke jakiejs tajemnicy,czyt trojkatu? bo wydaja sie pozadni? my mamy znajoma pare,to jest dobry kumpel meza.Mielismy raz trojkat,meza to kreci i mnie tez,jego dziewczyna nic o tym nie wie.To moja kolezanka,ale jest nieswiadoma tego.

Gość Dokladnie ;)
dobre prowo

Gość gość
Zbieraj dowody zdrady. Na wiernego to on nie wygląda.

Gość gość
tak ,tak pisz , bo nie każdy moze wywalić swój top po kilku mcach :D

Gość gość
Werka twój maz jest dziwny, pozwolilas mu na wiele,teraz walkowerem wolności nie odda Ale nie daj sobą pomiatac

Gość gość
Weroniko. Po prostu się rozwiedź. Zrozum raz na zawsze, że mężczyzna ZAWSZE będzie wykorzystywał daną od żony swobodę. ZAWSZE będzie żerował jak pasożyt na jej poczuciu winy - jestem zła bo sobie wkręcam, no przecież to nic złego że mój mąż kręci z moją koleżanką :P TAK JASNE! Obowiązkiem żony jest przecież tolerować macanie obcych samic :P KOORFA OGARNIJ SIĘ! Ponad to mężczyzna ZAWSZE będzie żerował na słabości kobiety mianowicie na tym, że ona go nie zostawi bo związek, bo dzieci bo wspólne mieszkanie :P ZROZUM gdyby kobiety traktowały zdradę surowiej i od razu odchodziły lub występowały o rozwód to samce by spokorniały wiedząc, że kucharka i sprzątaczka sobie pójdzie :P Jedyny sposób żeby spacyfikować olewczego samca skoro już zmarnował Ci kawał życia to rzucić go w cholerę! Jakiekolwiek ustępstwo i tolerancja lub przyzwolenie abyś to TY była ta zła i winna oznacza dalsze olewanie, gnojenie i kombinowanie na boku. BOŻE! Przeciętna Niemka czy Angielka miałaby więcej godności niż Polka która trwa jak zbity pies z olewającym frajerem. Kobieta z Europy Zachodniej nie pozwoliłaby na takie traktowanie jak słowiańskie niewolnice :P no chyba że to muzułmanka.