Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeronika64

zwariuję mój mąż zakochał się w naszej wspólnej koleżance

Polecane posty

Gość Yhygyybyy
Pozwol im robic co im sie podoba. Widocznie siebie warci ;) Tego kwiatu to pol swiatu. :)

Gość weeroniak64
przeglądnęłam wczoraj wieczorem wszystkie zdjęcia z naszych wspólnych imprez a wiekszości zdjeć ona ma zdjęcia portretowe takie zbliżeniowe ( oczywiście na 30 zdjęć na 20 jest ona) zdjęcia z ostatniej imprezy które ja robiłam są wymowne on patrzy sie na nia wymownie a ona z błyskiem oka na niego :-((((( jestem załamana

Gość ile ten dziad ma lat?
zadzwoń do jej męża i powiedz zeby przyniósł ci te rzeczy bo ty z dziwka nie chcesz miec zadnych kontaktów i to załatwi sprawe tego ze nie bedziecie musieli spotykac sie w czwórkę , to najlepsze rozwiazanie , bedziesz miała spokój we własnym domu i nie bedziesz musiała ooglądac jej zakłamanej mordy , bo to ze ona łże jak pies to jest pewne tylko ty jeszcze nie dorosłas do tej prawdy

Gość czytam bo lubię
A ta dalej ciągnie jakieś smuty... Hehe szkoda mi ciebie autorko;/

Gość nekko
czas zrzucić z nosa różowe okulary i skonfrontować się z szarą rzeczywistością. twój mąż się zakochał. przykre, ale prawdziwe. dziwi mnie jednak postawa męża tej aśki. cicho przyzwala na takie traktowanie jego żony? bardzo podejrzane......... pozdrawiam.

Gość weeronika64
nie jest fajnie bawiąc się w detektywa zauwazyłam że wszystkie zdjęcia na których byłysmy we dwie w strojach kąpielowych ( nawet te na których są jeszcze inne nasze wspólne koleżanki) sa skasowane nie ma ich a pamiętam że były ( np. z przed roku lub dwóch) pamiętam tez jej zdjęcie samej w stroju kąpielowym tez nie jest zgrane a było.... przeglądając zdjęcia z 7 lat wszytsko jest widoczne ..... charakterystyczne jest tez to jak na tych zdjęciach ona patrzy na mnie porazka

Gość nekko
jak patrzy?

Gość weeronika64
z taką zazdrością,pogardą sama nie wiem

Gość Helga 2000
Hmm..... Autorko skoro aska nawet na zdj nie kryje sie z tym ze ma cos do twego meza, to co dopiero w rzeczywistosci. Nie zauwazylas wczesniej ze jej podejscie i twego meza jest niewlasciwe? Chyba ze twoj maz naprawde tak przyciaga uwage ze faktycznie zadna mu sie nie oprze. Przeciez wiesz jak inne pary sie zachowuja, zona jest zawsze przy mezu i na odwrot, nie flirtuje z innymi. Ja sobie tak pomyslalam - zle im sie uklada, ona jest niby oziebla dla swojego meza, ale cycka nie skomentowala, nie maja seksu, nie gadaja ze soba, ale z twoim mezem chetnie i o wszystkim. Ich malzenstwo ma kryzys, z tego co piszesz, bo nawet jej maz sie zalil. Jakby aska miala szczere uczucia do meza po 1 nie doposcila by do sprawy z cyckiem, po 2 dobrze by im sie ukladalo.

Gość pr ponad prowo
Ale sciema

Gość weeronika64
nie na co dzien stwarzają wyraz udanego małżeństwa , nie kłóca sie on zawsze na jej skinienie itp. tu się nie zgodzę, raczej ja moge powiedziec o kryzysie :-(( nie dogadujemy ise ostatnio i to już od dłuższego czasu ( seks jak to seks ja mam potrzeby on też) tu strefe oddzielam ,ponadto zastanawia mnie dlaczego nie zgrał tych zdjęć ?

Gość weeronika64
Mam go spakować, nie wiem co się dzieje. Nie chce ze mną rozmawiać przez telefon, powiedział że przyjedzie tylko po rzeczy. No kurwa.

Czytam to od poczatku i wedlug mnie to fakt twoj maz i ta twoja kolezanka nie zachowali sie fair w stosunku do ciebie i mozliwe, ze maja sie ku sobie. Rozumiem co czujesz tylko patrze na to z boku i byc moze nic miedzy nimi nie bylo aa on teraz ma ciebie i twoich pretensji poprostu dosc. Bo ile moze tlumaczyc tobie, ze nic nie ma miedzy nimi. On mowi swoje a ty swoje i w kolko ten temat sie ciagnie, wy sie klocicie i tyle. A moze poprostu wystarczy sie zdystansowac do tego i zobaczyc co sie bedzie dzialo. Wiem, ze gdyby mi moj facet tak nie wierzyl i stale wmawial mi cos albo non stop walkowal ten sam temat mimo ze powiedzialam jak bylo tez bym sie wkurzylaa i miala tego dosc. A jesli na prawde maja romans to i tak predzej czy pozniej sie to wyda! pamietaj

Gość hahahahaa
powaznie masz go spakowac ??Zostawia cie ???

Gość jajjjjjjaja.
to go spakuj,zobaczysz jego reakcje. Swoja droga skoro chce sie wyprowadzic to na bank ma cos na sumieniu...

Gość Helga 2000
Weroniko to o tym spakowaniu to podszyw tak??? Napisz cos!!! Napisz!!

Gość Helga 2000
Napiiiiszzzzzz!!!

Gość weeronika64
przeciez to podszywy!!!! swoja droga przypomina mi sie historia z przed 5 laty. Było podobnie miał wyjazd integracyjny z pracy była tam jego kolezanka super laska wiem że mieli sie ku sobie od dłuższego czasu ( poznałam to po zdjęciach ze wspólnych imprez) ale zapewnienia były że nic go z nią nie łączy) po około roku ( razem pracowali ) mieli wspólny wyjazd na szkolenie na 3 dni ( oprócz nich było jeszcze z 10 osób )przez cały czas przed wyjazdem dokucząłam mu że zabaw sie itp. oczywiście z bezsilności to robiłam bo wiedziałam ze i tak pojedzie . W czasie kiedy tam był nie mogłam znaleźć sobie miejsca brrr . Jak wracał ze szkolenia to co 15 minut tel i misiaczku szykuj sie steskniłem się itp. jak wrócił postawił torbę poszedł sie wykapac a ja znalazłam w torbie prezerwatywy ( które zresztą wziął z domu) powinno być 3 szt a było 2 . Jak wyszedł z łażienki zrobiłam mega awanture wyciągnął nieużywaną prezerwatywe z kieszeni spodni i darł sie że nic nie zrobił że owszem miał taki zamiar ale do niczego nie doszło. Kazałam mu sie spakowac i wyprowadzić klekał błagał żebym mu zaufała, że nic nie zrobił złego że mieli koło siebie w hotelu pokoje 1-nki i miał mega okazje ale nie zrobił nawet jej nie dotknął.Potem ciągnął sie temat jeszcze wiele miesięcy wziął mnie nawet na jedna zimprez firmowych na których tez była ona ( nie wiem chciał sie chyba rozgrzeszyć) . Pisze to po to że moje zaufanie do niego jest bardzo naciągnięte dllatego tak reaguję . nigdy sie nie dowiedziłam czy mnie zdradził z nia czy nie chociaż prób było mnóstwo ( nawet po pijaku próbowałam wyciągnąć) dlatego w tej sytuacji patrzac na jego zachowanie i zdjęcia tez moja wyobraxnia siega zenitu!!!!!!!

Gość weeronika64
Byl! Przyjechal po swoje rzeczy, zabral troche ciuchow, laptopa, zele pod prysznic itp. Reszta zostala i powiedzial, ze po nia przyjedzie pod koniec tygodnia, bo teraz sie spieszy. Na dole w samochodzie czekala Aska!!!

Gość weeronika64
ospakowaniu to podszyw o

Gość hahahahahaaaaa
A ty wciaz go tlumaczysz ???Brakowalo prezerwatywy a ty uwierzylas w bajke, ze do niczego nie doszlo, choc bylo blisko ???KURVA!!!!Po uslyszeniu takiego tekstu i okolicznosciach- wypierdolilabym go z chaty od razu!!!!Milego zycia .

"Nic nie zrobil ale mial taki zamiar" Ahaa no coz gdybym ja to uslyszala od swojego faceta juz bym z nim nie byla i dostalby jeszcze w pysk. Ten twoj jest jakis bezczelny i nie liczy sie z tym co czujesz ty. Co ty kobieto z nim jeszcze robisz

Gość Helga 2000
:) mi sie jedno pytanie nasuwa, co za idiota ktory zdradzil przywlokl zuzyta czy wyciagnieta z opakowania prezerw. do domu i tak ukryl ze od razu zona znalazla i sie domyslila.

Albo ten caly temat to prowoo bo non stop tu pisza jakies podszywy i jeszcze ktora kobieta jest tak az tak slepa. Nosi ze soba zuzyte prezerwatywy ale do niczego nie doszlo choc mial zamiar. Obmacuje inne baby przy swojej zonie nawet hmm no albo ten facet ma cos z deklem albo autorka

Gość hahahahahaaaaa
Toz to jakas porazka. Autorka i jej maz, jej zwiazek. I teraz co ? Ktora z was nie wypierdolilaby po czyms takim faceta z domu, he ? Dalej uwazacie, ze warto wybaczac takie rzeczy ? I jak to sie konczy ? Tym, co autorka ma teraz ? Tym samym? Kundel ja zdradzal a ona naiwna wierzy we wszystko. Malo tego, jeszcze go tlumaczy. Tekst, ze mial ZAMIAR- OMG..no comments.. a pozniej sie dziwia i wariuja, ze maz je zdradza znowu :O

Gość hahahahahaaaaa
Taaa, to prowo na bank, ale przynajmniej nie jest nudno :D Prezerwatywa byla nieuzywana, doczytajcie :) ale tekst, ze mieli jedynki tak blisko, ale nawet jej nie dotknal hahahahahahahaa, o kurva, dzieki mezulku, ze nawet jej nie dotknales i ze nawet mi to mowisz :D

Czytajcie ze zrozumieniem----wyciągnął nie używaną prezerwatywę!!!!Ludzie kurwa! Autorko,gdyby facet powiedział mi ,ze miał zamiar mnie zdradzić,wyjebałabym go za drzwi. Co za perfidny typ!