Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala kotka

SZOK W SZPITALU W UK

Polecane posty

Gość acadalfoooooooooooo
Agnieszko każdy może robić co chce, tak, nawet złe zreczy bo aborcja do tego należy, więc jak matki zabijają swohje narodzone dzieci, duszą itd to też się nie dziwisz? To też jest normą dla ciebie? Przecież to ich wybór, czy zabić w łonie matki cczy już żywe co za różnica... Zapewne tak sądzisz? bo przecież to ich sprawa co robią,.

ale co ja jestem jakas wyrocznia ze ty mnie pytasz czy to dobre? poza tym to nie jest temat o mnie i o moich sadach. ja tylko napisalam swoje zdanie i skrytykowalam autorke za podsluchwanie wy glupie malpy podlapalyscie temat i ejst jadka :)

Gość zaczarowany olowek1000
mala kotka czy majac swiadomosc, ze twoje dziecko bedzie niepelnosprawne umyslowo zdecydowalabys sie na urodzenie i wychowywanie dziecka, nawet jak to piszesz w UK gdzie kazdego stac na dziecko? Jak pisze Agnieszka nie znasz historii tych kobiet nie powinno cie to obchodzic. Lepiej urodzic i oddac do domu dziecka na poniewierke czy usunac?

Gość czytam bo lubię
Ale dlaczego oddać? Dlaczego kobieta zachodząć w ciążę ma wybór albo oddać albo usunąć???? Skoro uprawia sex to chyba jest juz dojrzała i powinna odpowiadać za to dziecko i je wychować?? Czy nie?

Gość mali boo
mieszkam w uk iczasamizdarzalomisie uslyszec niestworzone historie o Anglikach, tylko ze zaraz wychodzilo na jaw ze osoba ktora opowiada angielski zna 5 przez 10 i reszte sobie do[powiada nie zdiwilabym sie gdyb z autorka byulo tosamo napisz nam pop angielskuco lekarz do nich mowil to uwierze ze to byla aborcja. pewnoie nawet zdan nie umiesz klecic

bo jak sie mozna pooburzac jacy to inni sa fe i fuj to odrazu sie czlowiek taki czysty i dobry czuje...:-)

Gość mali boo
7 kobiet mialo aborcje- wszystkie razemw tym samym czasie?

Gość acadalfoooooooooooo
No widzisz Agnieszko brak Ci argumentów i już mam zakładać inny temat. Zadałam ci proste pytanie: Skoro matka Twoim zdaniem ma prawo zabić nienarodzone dziecko z powodu widzi mi się to może je równie dobrze zabić jak urodzi??

sterylizacja w UK tez za darmo - Ogolnie panstwo robi wszystko aby dzieci bylo malo - lub byly tylko chciane - czesto pomstowalam na Polske , te zakazy , lecz od paru dni cos peklo - to nie tak , idziesz usuwasz - do domu i po sprawie , i kurwa kazda z kolezanka , lub partnerem i gadu gadu . Personel bardzo mily - do mnie pielegniarka przeszla 2 razy miezyc cisnienie , a z nimi jak ze zgnilymi jajami - zeby oszczedzic im stresu - do cholery !!!!!!!

Gość mali boo
szafa gra dokladnie tak todziala, prymitywne odruchy jak vczekam na autorke, niech nam po ang napisze comnie wiecej lekarz mowil, bojak znam zycie duzo jej wyobrazniapodpowiedziala :D

Gość acadalfoooooooooooo
mali boo skoro mieszkasz w Uk to powinnaś wiedzieć, że właśnie w taki sposób przeprowadza się aborcję i część kobiet z Pl jeździ właśnie do Was.

I czym się przejmujesz, myślisz że lekarzom zależy na życiu kolejnego plebsu? Mnie tylko śmieszy fakt, że poród wygląda tak, że przeważnie jest traumą na całe życie i nawet nie można liczyć na życzliwość personelu. Natomiast aborcja to pełna lkulturka, znieczulonko i prywatność. Właśnie taki jest ten świat i ludzie, więc jestem za aborcją im więcej się nie narodzi i nie zobaczy tego syfu tym lepiej...

co mnie zastanawia, to to ze ty mialas usuwane polipy a z boku odbywala sie aborcja? ciekawe. w tym samym pomieszczeniu, za parawanem albo masz niezla wyobraznie, albo ejstes niezle popaprana

acadalf- moze ci sie to nie miesci w glowie -ale dla wielu kobiet (w tym i mnie- kobiecie po aborcji) kilkutygodniwy zarodek bez mozgu i systemu nerwowego, bez jakiejkolwiek swiadomosci TO NIE DZIECKO a jajko to nie kura :-)

Gość blondyneczkamałaa
zacznijmy od tego że rozmawiamy o PODEJŚCIU tych kobiet do zabiegu a nie o samej aborcji - paplanie o głupotach, śmiechy, chichoty i ogólnie pełen luz podczas zabijania dzieci to chyba nie normalna postawa ? co w tym dziwnego że ktoś krytykuje takie zachowania ?

Gość acadalfoooooooooooo
Nie Agnieszko, ja w przeciwieństwie do Ciebie nie wyzywam, tylko zadaję proste pytanie, na które nie umiesz odpowiedzieć, Zastanów się więc dobrze, zanim napiszesz, że zabicie dziecko to normalna decyzja.

Moja znajoma robiła aborcje i mogę potwierdzić, że mniej więcej tak to wygląda. JAk opowiadała, to mówi ła że atmosfera luźna, nic nie bolało itd. To standard jeśli kobieta nie chce dzieciaka i już.

no wlasnie nie! nie napisalam ze usuwanie dziecka to jest jedyne dobre wyjscie! czytales co szafa napisala? napisalam ze jedyna madra bo nie napisala tego ze swojej perspektywy, co ona by zrobila itp aha, a to ze wy mnie gnoicie bo mam inne zdanie, to juz nie jest hipokryzja?

Skoro rozmowy były swobodne, to autorka nie musiała podsłuchiwać. Przecież nie przystawiła ucha do parawanu.

Gość zaczarowany olowek1000
czytam bo lubie nie kazda kobieta chce miec dzieci. Nie ma spolecznego nakazu posiadania dzieci. Kazdy ma swoje priorytety. I jesli taka kobieta zajdzie w ciaze, to tak dla niej albo aborcja albo oddanie. Poza tym nawet w UK nie kazdego stac na dziecko.

Mali boo - ty po polsku nie umiesz zdania napisc ( poczytaj co napisalas ) - tak sie ptaszyno sklada ze znam angieliski , i mam wyksztalcenie medyczne - wiem co sie dzialo na sali zapewniam cie. Nazwy pewnych lekow sa bardzo podobne - a leki z uk sa tez w plsce .

autorko prosze wyjasnij, w jakim szpitalu praktykuje sie usuwanie ciazy w jednym pomeiszczeniu odzielajac kobiety parawanem, wraz z usuwaniem polipow?

Gość xsfdrggggggggggggggggggggggggg
Agnieszka to nie wiesz jak jakim oddziale? domyśl się kretynko bez szkoły.

Gość mali boo
nie zyje aborcja, nigdy nie bylam zainteresowana tym zabiegiem, nie znam szczegolow ale znam mentalnosc czesci Polakow tutaji wiem copotrafia wymyslac. Znam tez angielski bardzo dobrze wiec czekam na odpowoiedz autorki.

Gość mali boo
nie bardzo tez wierze, ze w jednym molmencie 7 pacjentek obok siebie mialo aborcje