Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala kotka

SZOK W SZPITALU W UK

Polecane posty

Gość wąglik
oj, tam! aliski kocyk taniej wyjdzie, trochę szumu, a potem po sprawie i jeszcze masz reklamę w mediach za free:)

tak, jestem tak glupia i mysle ze w jakimkolwiek szpitalu w uk, jest szanowana prywatnosc pacjenta i nikt nie pozwolilby zeby taki zabieg odbywal sie za parawanem to nie izba przyjec, nawet u zwyklego gp rozmowa odbywa sie w pokoju u zwyklego ginekologa sa zawsze 2 osoby a ona mi tu pisze ze za parawanem miala polipy usuwane!

Gość zaczarowany olowek1000
tak, 7 aborcji i usuwanie polipow w jednej sali. Spora ta sala musiala byc :D, to piszesz o ktorej sie obudzilas?

Gość mali boo
mala kotka nie interesuje mnie jakie masz wykdztalcenie znam angielski swietnie, rzucaj terminami medycznymi nie ma problemu ;)

ciekawe jakby sie rozmowa potoczyla jakbym napisala ze tak, glupie te angielki, wiesniary, pewnie sie puszzczaly na prawo i lewo :) wtedy by kazda pisala obrazajac je, a pewnie nie jedna z druga nawet nie zna dobrze angielskiego :o poza tym 7 kobiet az siedzialo za parawanem? a gdzie ty mialas glowe, mialas miec zabieg i z taka checia podsluchiwalas i policzylas te kobiety?

WYJASNIAM - TAK 7 KOBIET MIALO ABORCJE , ZACZELO SIE O GODZ 8 RANO - PIERWSZA SALA TO SALA PRZEDOPERCYJNA - CISNIENIE , WYWIAD LEKARSI , TEMPERATURA, (ONE TE TABLETKI ) - DALEJ KAZDA CO JAKIES 20 MI JEDZIE NA SALE GDZIE BEDZIE USPIONA I DALEJ CHYBA NA ZABIEG . W CIAGU 1 GODZ SPEDZONEJ NA TEJ SALE POJECHALY 3 DZIEWCZYNY - MIALAM TO NIESZCZESCIE SPEDZIC TAM WIECEJ CZASU - CO DALEJ NIE WIEM GDYZ SPALAM 1.1/2 GODZ I NIE WIDZIALM ICH WIECJ CZEGO AKURAT NIE ZAL MI WCALE .

Gość xsfdrggggggggggggggggggggggggg
agnieszka alez ty jesteś dwulicowa, szkoda słów na Ciebie. podlizuj się dalej....

a ty tez musisz byc niezla najpierw piszesz o parawanie, to niezle musialas je lustrowac, zeby wiedziec co ktora ma, jaki zabieg, co miala podane nie wstyd ci ze zachowalas sie jak wiesniaczka?

Gość mali boo
kotku ja caly czas czekam, zebys nam po ang napisala co uslyszalas moga byc strzepki, ale na jakiej zasadzie stwierdzials ze 7 kobiet bedzie mialo aborcje? uopewniam siecoraz bardziej, ze jestes jedna z tych malo kumatych ktore nie do konca rozumieja ang. ale za tolubia sobie duzo dopowiadac wkurza mnie taki prymitywizm

Gość konieczynkaaaaa
agnieszka nie myslalm ze ty taka jestes. wczesniej myslalm ze jestes delikatna, wrazliwa i kulturalna osobka a tu takie teksty(nie chodzi mi o twoje poglady ale o sposob w jaki ty sie wyrazasz)

Gość mali boo
buahah no tak teraz bedziemy sie czepiac zlaczonych slow, boargumentow zabraklo idz autorko poducz sie ang. zanim zaczniesz szerzyc mity angielskie :D

no nie, no przeciez napisala ze najpierw poszly 3 dziewczyny niby szly co 20minut a ona spala wiec sobie sama policzyla ile ich poszlo.. jestem delikatna osoba, dobre mialas wrazenie. jest spokojna, wrazliwa, ale do czasu. do czasu az nie ejstem wkurwiona. bo wsciekla to bylam jak przeczytalam pierwszy post autorki. a to ze napisalam ze dostanie w ryj, albo cos podobnego, to nie ma co sie bulwersowac. tutaj padaly gorsze slowa.

Gość jaskmineeeee
właśnie, ta agnieszka to jednak jakiś agresywny, wulgarny babochłop

Gość jaskmineeeee
a po czym na forum można 'wyrabiać sobie opinie' jak nie po tym co dany osobnik pisze ?

wyrobilas sobie opinie o mnie, po tym jak swteirdzilam ze autorka powinna dostac w ryj za podsluchiwanie, byly to procedury w szpitalu, gdze nie powinna w ogole tego sluchac. zreszta jak pisalam wczesniej ale autorka cos milczy na ten temat, nie wierze ze wszystkie byly w jednym pomieszczeniu i mialy aplikowane tabletki,.

sala ogolna ok 10 stanowisk za parawanami - parawany odsloiete - dopiero gdy si przebierasz w ta koszulke - sa zaslaniane ( siedzialm z nmi w poczekalini , rejestracji ) wszystkie weszlysmy na ta sale 8 kobitek potem powchodzily os towazszace . jest to sla - w gdzie sprawdzaja cisninie , temperature , troche z boKu jest Stolik pielegnarek - wiec widzialam co robia - na tacy malej daja tabletki i rekaWczki jednorazowe - dziewczyny ida do lazienki i aplikuja sobie te tabletki - ta sala to takie pierwsze miejsce gdzie learz rozmawie i dalej kazda jedzie gdzie jedzie - ja jechalam na tym wyrku ok 4 mi na moja sale gdzie zostaam uspiona i dopiero na sale operacyjna -DODAMZE TO JEST to SZOK DLA MNIE ZE WLASNIE OSOBY KTORE MAJA INNE PROBLEMY - NIZ DOKONANIE ABORCJI SA RAZEM Z TYMI DOONUJACYMI ZABIEGU - WCALE NIE MIALAM OCHOTY TEGO OGLADA I SLUCHAC , CO KRAJ TO OBYCZAJ

wcale nie mialam ochoty tego widziec ani sluchac - trzeba bylo wziac jakas gazete ksiazke, a nie teraz udawac swietoszke to ty zachowalas sie jak typowa wiesnieczka. zreszta i tak nie wierze ze wszystkie bylyscie w jednej sali. w polsce tak, nie w uk gdze tu nawet mozna dostac benefity bo masz pryszcze bo sie zle czujesz :o u nich komfort pacjenta to swietosc wiec przestan klamac

mala kotka- jakos to przetrwals..trudno- w zyciu zdazaja sie gorsze rzeczy pomimo wszystko twierdze ze nie powinnas pisac rzeczy sugerujacych ze wszystki mieszkanki wysp brytyjskich sa takie a nie inne

DODAMZE TO JEST to SZOK DLA MNIE ZE WLASNIE OSOBY KTORE MAJA INNE PROBLEMY - NIZ DOKONANIE ABORCJI SA RAZEM Z TYMI DOONUJACYMI ZABIEGU - WCALE NIE MIALAM OCHOTY TEGO OGLADA I SLUCHAC , CO KRAJ TO OBYCZAJ Mam nadzieję że to nie zaraźliwe i drogą kropelkową się nie zaraziłaś od nich ABORCJĄ:):)

Gość dalfOlkaTolka
Ktoś tu podał przykład Chin jako przykład, gdzie aborcja to nic takiego. Nie ma pojęcia jak tam jest, że jest przymusowa aborcja. Że są przypadki, że kobieta chce mieć kolejne dziecko, a ktoś doniesie na nią, gdy ta jest w 8, czy nawet 9 miesiącu i się te dziecko zabija! Siłą się zaciąga kobietę na zabieg i zabija jej dziecko w imię "kontroli populacji". To jest dopiero okrutne, nieludzkie. Gdzie tu ta norma, że matki nie interesuje, czy zabijają jej dziecko, czy nie?

mala kotka- jakos to przetrwals..trudno- w zyciu zdazaja sie gorsze rzeczy pomimo wszystko twierdze ze nie powinnas pisac rzeczy sugerujacych ze wszystki mieszkanki wysp brytyjskich sa takie a nie inne

Przyklad Chin jest bez sensu- tam sie dzieja straszne,potworne rzeczy- nie tylko aborcja... przeciez nikt nie chce by kobiete ZMUSZANO do aborcji..

Gość mali boo
wcale nie mialam ochoty tego widziec ani sluchac ale dokladnie policzylas pacjentki i przysluchiwalas sie co mowi lekarz mnie do teraz nie przkonalas ze to mogla byc aborcja, jezeli nie znasz ang, i niew umiesz powtorzyc na jakiej podstawie uwazasz, ze to byla abrcja to znaczy, ze jest duze prawdopodobienstwo ze sobie dopowiedzialas nie kaze ci pisac dialogow, ale rzuc chociaz kilkoma terminami medycznymi, ktore uslyszalas i na podstawie ktorych wyciagnelas wnisoki. Jestem przekonana, ze nie umiesz tego zrobic.

TAK BLYSMI W JEDNEJ SALI- GDZIE SPRAWDZAJA CISNIENIE I TEPRATURE - GADA LEKARZ - NIE WYKNUA ZADNYCH ZABIEGOW ,I NIE USYPIAJA -TRUDO TO ZROUMIEC ? I NIE BADAJA TAM GINEKOLOGICZNIE- WSZYSTKO ODBYWA SIE SZYBKO - JA MUSIALAM CZEKAC TROCE ZE WZGLEDU NA EKG- MAM PROBMY . NIKT NIE NARUSZA PRYWATOSCI - GDY ESTES KOSZULCE ZASANIA SE PARAWANY I TYLE NIC NIE WIDAC . O TO MI CHODZI ZE ABORCJA TRKTOWANA JEST JAK COS OCZYWISTGO I NIKT SIE NIE WSTYDZI NIKOGO NIE INTERESUJE KTO I CO SLYSZY - NORMALNY ZABIEG