Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleżanka na dystans

Zachowanie koleżanki

Polecane posty

Mam koleżankę mężatkę, starszą ode mnie o parę lat. Ja jestem sama. Dużo opowiada o swojej rodzinie, mężu , innych sprawach - normalne. Ostatnio poszłyśmy razem na zakupy, w galerii spotkałyśmy jej męża, miała coś mu przekazać. On nic - ani dzień dobry, cześć ani pocałuj mnie w d..ę. Ona też nie przedstawiła nas sobie. Stałam tak pół metra obok, i po prostu zrobiło mi się przykro, poczułam się jak powietrze. Absolutnie nie chodzi mi o to, że chciałam poznać jej męża (jakoś z jej opowiadań facet " nie przypadł mi to gustu"), ale chodzi o jakieś zasady, kulturę, normalne zachowanie, szacunek. W końcu jesteśmy koleżankami, znamy się ładnych parę lat, a poczułam się jak 5 koło w tym momencie. To tak się traktuje koleżankę? Jak myślicie, czemu tak postąpiła?

nikt nie odpowie?

Gość Daman83
Przejmujesz się brakiem kultury? Daj spokój. mogłaś wprawić ich w zakłopotanie mówiąc "dzień dobry", ale skoro to takie płazy intelektualne, to nie ma sensu się zniżać. Olej to.

Gość cieńwiatru
ludzie to mają problemy... jest dużo opcji, ale jakoś nie sądzę żebyśmy mieli na kafe jasnowidzów, którzy zgadną jakie powody żeby tak się zachowywać miała twoja koleżanka;]

Gość Nie przejmuj sie tak
bardzo,mysle,ze kolezanka nie bardzo zna zasady dobrego wychowania.Moze zaskoczyla ja sytuacja,moze wcale nie miala zamiaru zapoznawac was ze soba,albo zwyczajnie nie wiedziala kogo komu przedstawic,no i wyszlo nie ładnie !!