Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksjhhf

Czy wypada w takiej kiecce?

Polecane posty

Gość ksjhhf
ooo sory pomylilam się. to nie ta. fason taki sobie, generalnie srednio bym się czula w tak opiętej sukience.

Gość A ten?
sukienka jest ladna tylko faktycznie jakos tak krzywo wyglada, moze zdjecie tak deformuje? znacznie lepsza, no co Ty masz 20 lat i chcesz sie postarzac bezem?

Gość ksjhhf
poza tym w zyciu nie wydam takiej kasy na jakas kiecke na jeden wieczor... litosci . 5 stowek to pzresada zdecydowanie i jak dla mnie zbyt strojna i przesadzona!

Gość ja jestem z topiku
ta z asosa jest przepiekna!!!!!!!!!

Gość piłke kopać chcesz
hehe tu jest taki syndrom, ktoś powie, ze fajna lecą pozytywne komentarze. ktos sie wychyli, ze jest brzydka i sruuu reszta komenatrzy jadą ze jest paskudna :classic_cool: jest ok ta sukienka.

Gość A ten?
Nie przepraszaj za cos co Ci sie podoba, zreszta z fajnym dodatkiem bez nie jest taki zly.

Gość Uroczy Roman
Ja Ci dam te 5 stówek, jeśli wyszorujesz podłogi u mnie, tak jak u siebie masz.

Gość ksjhhf
sam sobie szoruj, a Twoich stowek nie potzrebuję, mam swoje i wole je wydac na cos innego niz kieckę na jeden wieczor... wiesz, ludzie mają różne priorytety :D

Gość A ten?
autorku, no i fajna babka z Ciebie, idz w tek kiecce, baw sie dobrze. I tak to co mamy na sobie nie jest tak istotne jak nastawienie z ktorym idziemy

Gość Uroczy Roman
Sądziłem, że 5 stówek za wyszorowanie podłóg, to dobry interes. Inne dają dupy za mniej, nawet za jakieś kosmetyki czy części garderoby.

Gość ksjhhf
TO sobie dalej sądź... a Ty widocznie jestes tak kiepski w łózku, że pozostaje Ci dupczenie ZA kasę... :) przykro mi :/

Gość a ja myslę,że
masz krzywe nogi (lepsza by była długa kiecka) i koniecznie zainwestuj w D O B R Y biustonosz autorko