Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutuutiiii

Czy przerasta was dorosle zycie?

Polecane posty

Gość trutuutiiii

Mnie tak. Dobijam do trzydziestki. I mysl ze sobie nie radze z doroslym zyciuu. Wszystko mnie przerasta. Ciagle stresy, problemy. Mam ochote uciec z dala od ludzi. Zrobilam sie dzika, nie potrafie nawiazac kontaktu z ludzmi.

Gość franco monse
witaj w klubie

Gość mam bardzo podobne mysli
I to jak. Nie chcę tego wszystkiego ciągnąć.

Gość marianna pe *
mnie przerasta bo facet albo śpi albo chla a ja chce na disco

Gość trutuutiiii
i wjakim wieku jestescie. am dziecko, jestem z nie odpowiedzilana. zapewnic wszystko. mam prace ktora nie daje mi zadnej satysfakcji. kazdego dnia moge stracic prace.

Tak, ale trochę w inny sposób niż autorkę.

Gość takie życie 00340wsld
mam to samo, też dobiegam trzydziestki. Boję się ślubu, zajścia w ciążę, wychowywania dziecka, przerasta mnie to wszystko, nie wiem czy dam radę :( Nawet z trudem znajduję pracę, ale jakoś znajduję. Nie potrafię być samodzielna :(

Gość marianna pe *
no ja skończyłam studia z pasja niestety praca nie jest przyjemna, stres, ..a do tego problemy i toksyny domowe ja chce troche użyć , a nie tylko tyrać, gotować, siedzieć w domu chce gdzies wyjść od czasu do czasu

Gość mam tak samo, prawie 28latka
nie cche dzieci, nie chcę rodziny, nie mam pracy, nie wiem co dalej :( ze mna bedzie...

Gość przecież to normalne,ze
mozemy sobie autorko podać rękę. jestem w takiej samej sytuacji jak ty. mam 12 letnią córkę na wychowaniu,pracuję na dom,wychowuję dziecko i wszystko na mojej głowie jest. jestem wykończona i psychicznie udręczona. jeszcze się muszę martwić o pieniądze,bociągle ich brakuje. K**** Mać:P

Gość przecież to normalne,ze
bo ciągle*

Gość marianna pe *
mnie się czasem wydaje,że bez faceta byłoby mi łatwiej bo mam dorosłe dziecko zamiast sexi faceta!

Gość A ten?
marianna to zostaw faceta.

Gość takie życie 00340wsld
a moje kontakty z ludźmi też porażka, raczej się od nich izoluję, żeby mieć święty spokój. Jestem wręcz jak dorosłe dziecko.

Gość trutuutiiii
a ja nawet gdy gdzies wyjde np. z corka i mezem na spacer. niecieszy mnie to. nic nie sprawia mi radosci. nie potrafie sie odnalesc w towqarzystwie. bylam kiedys radosna dziewczyna. a teraz zrobilam sie dzikus mam swoj swiat, do ktorego wstepu nikt nie ma. jutro ide do pracy po dluuugim weekendzie i wiem ze nie bede tej nocy spala.juz mysle jak to jutro bedzie.

Gość trutuutiiii
do marianny- mam to samo. jak bylam sama bylo mi lepiej. a teraz mam wrazenie ze moj facet podcina mi skrzydla. nic nie wnosi w moje zycie.

Gość marianna pe *
myślę nad tym..po co mi to? liczyłam na miłe towarzystwo, a tu ..żarcie, picie, chrapanie i spanie i do tego bałaganiarz

Tak, przerasta. Mam 22 lata a wciąż plakaty zespołów ulubionych w pokoju, nawet koszulki noszę z zespołami. Jaram się muzyką i zwierzętami, z moim facetem robimy odpały różne i brzydzę się upływającego czasu, czasami mam myśli samobójcze jak pomyślę o urodzinach itd..............

ja mam 36 lat i czasami tez mam po prostu dosc. Jestem sama z 11 letnim synem i tez to samo , praca dom walka czasami o kazdy dzien, takie jest po prostu zycie. Kiedys myslalam ,ze moze jak cos odloze to poczuje sie lepiej, nic z tego, teraz kasa jest , ale reszta sie nie zmienila. Ciagle zmeczenie dniem codziennym czuje.

Gość marianna pe *
ja wiem,że lepiej mi samej juz raz urwałam się na disco z koleżankami sama pojechałam na wakacje bo wiecznie zmeczony a ..dziś i od dawna jadę sama na wycieczki rowerowe i po co mi facet? liczyłam na towarzystwo, ale sie przeliczyłam bo wiecznie zmeczony

Gość marianna pe *
mnie wkurza ta monotonia praca- dom pieniądze może i mam, nie jakies wielkie, ale sa jednak ta monotonia, oszczędzanie na coś...wiecznie czegos sobie muszę odmawiać a u was jak z tym jest?

Gość trutuutiiii
ja niby mam dobrego faceta. fba o mnie i corce , pracuje , pomgaa w domu i dziecku. Alke ja cghce czegos wiecej. poszalec, pojechac, porobic cos innego. A ciagle dom, dziecko praca. Moje zycie ciagle na wysokich obrotach a moj NM. jest wolny.

Gość trutuutiiii
nawet w wolnym czasie nie potrafie sie odstresowac, odprezyc. Ciagle mam stresa.

Gość trutuutiiii
up

Gość trutuutiiii
ponawiam

Gość marianna pe *
mnie nudzi nie mam weny najlepsze czasy to jednak szkoła i studia zycie było ciekawsze

Gość trutuutiiii
u mnie tak samo.

Gość niveababy87666
ja mam 25 lat, mieszkam w ie, pracuje w burger king i zyje bezstresowo. Ale niedlugo musze podjac decyzje co dalej ( zaczynam sie niepokoic hihi) Ale ogolnie light

Jasne, czas szkolny bez praktycznie żadnych poważnych obowiązkow fajny był, mimo tego życie obecne podoba mi się tak samo, jak się dobrze pokieruje swoim życiem to nie ma możliwości by się nudzić i narzekać na nie, takze zacznijcie robic to co lubicie i przestance narzekać.