Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0987654ghbvha

Jak spełnić jego fantazje erotyczną :/

Polecane posty

Gość 0987654ghbvha

Wczoraj rozmawiałam z facetem na temat jego fantazji erotycznych. Powiedział mi że marzy o tym abym go związała i zrobiła z nim wszystko na co mam ochotę ja sie tylko uśmiechnęłam ale pomyślałam sobie "kurwa ale że jak ... :o" No i teraz niech mi ktoś wytłumaczy jak taki seks wygląda. Związuję faceta i co dalej siadam na niego i uprawiam z nim seks w jednej pozycji ? No bo przecież innych pozycji chyba nie ma do wyboru tylko na jeżdzca... Już nie wspominając o tym że jestem wstydliwa i nie wyobrażam sobie jak związuje faceta a potem zalotnie zaczynam na niego siadać i się z nim kochać. W każdym razie chciałabym się przełamać więc proszę o jakieś rady, jak urozmaicić taki seks ze związanym facetem.

Gość miłuśnik scatu
pewnie marzy abyś na niego nasikała albo nasrała :D

Gość ljnblok;'
robisz mu tez loda, calujesz piescisdz cialo

Gość franco monse
a laskę kiedy zrobisz? ps było nie pytać

Gość MŁŁODA
zwiazujesz go,calujesz go po calym ciele i delikkatnie kasasz ustami,mozesz zrobic mu masaz,lizac jego penisa,ssac jadra boze no pomyslow jest mnostwo bawic sie jego penisem i wpychac sobie do szparki i wyciagac na zmiane do buzi i do szparki ja tam bym poszla na zywiol zamiast planowac ;)

Gość oficjalna
ja bym to raczej zrobiła tak, że bym go związała, a potem zaczeła podgrzewać atmosferę, ale nie doszło by do sexu. Jak Twój partnej byłby już wystarczająco rozgrzany i nie mógł wytrzymać, wtedy rozwiązać i przejść do meritum ;D

Gość 0987654ghbvha
jesteśmy ze sobą od 5 spaliśmy już ze sobą ale nie znam go tak długo żeby móc powiedziec co najbardziej lubi. Ja jestem taka cicha myszka żrednia ze mnie domina i kurcze w ogóle sobie siebie nie wyobażam w takiej roli, chyb a będę musiała się upić, ale dzieki za niektóre pomysły powinny się przydać :)

Gość Eeerrr...
Przeciez seks to nie tylko penetracja! To wlasciwie jest ostatnia faza seksu. Mozesz robic na co tylko masz ochote, no tylko trzeba miec troche wyobrazni. W seksie wszystko, co nie naturalne, nie wychodzi dobrze, wiec jesli masz grac np. dominantke, ktora tak naprawde nie jestes, to przemyslalabym jaki bedzie tego efekt i czy warto...

Gość 0987654ghbvha
oficjalna, no własnie a jak bys podgrzewała ta atmosferę ?? Boże jaka ja jestem beznadziejna w te klocki :o

Gość aesee
nie wiesz jak sie robi striptiz?

Gość 0987654ghbvha
wiem jak się robi striptiz i sama przed lustrem robie to całkiem nieźle ale jakbym miała to zrobić przed facetem to bym chyba parsknęłam smiechem :/

Gość 0987654ghbvha
ma ktoś jeszcze jakies pomysły ??

Gość zaciekawiona olao
ahaha przypomniało mi sie coś lata temu chciałam podniecić tak faceta związąłam go zrobiłam striptiz zaczełam go całowac a temu nawet nie stanął :D:D no i było po dominacji, miałam uraz i juz potem nie próbowałam :D

jak kogoś związujesz, to nie robisz tego co ta osoba chce, tylko to co Ty chcesz i tak.

Gość 0987654ghbvha
problem w tym że ja go w ogóle nie chce związywac bo mnie to nie kręci ale chce to zrobić dla niego. Ja sama chciałabym być związana i zdominowana bo to moje fantazje :o

Gość wydaje mi sie, ze wcale
sie dpobrze nie znacie. masz opory przed nim, wstydzisz sie. chyba nie jestes gotowa do seksu.

hm, a może Ci się to spodoba? spróbuj.

Gość 0987654ghbvha
byłam kiedyś zfacetem 5 lat i znaliźmy się lepiej niż można było sobie wyobrazić a jak raz chciałam go tak związać to wybuchnęłam śmiechem i nic z tego nie wyszło. Po prostu boje się że będe się śmiać bo to jakaś komiczna scena będzie jak będę robić striptiz i się wić :)

Gość Eeerrr...
Po prostu nie potrafisz uwodzic, jestes malo kreatywna i niedojrzala seksualnie. Mysle, ze powinnas sobie podarowac to wiazanie i niech to facet Cie "obsluguje", jak pewno zazwyczaj to wyglada...

Gość 0987654ghbvha
o jezu to nie tak że jestem mało kreatywna :/ bo w normalnym seksie wykazuje dużo inicjatywy i nie leze jak kłoda. Chodzi tylko o sytuacje kiedy facet nie może wykonać żadnego ruchy a to ja mam go jak to napisałeś/aś obsługiwać. Chce tego spróbować i dlatego pytam o jakieś pomysły...

Gość Eeerrr...
Ale, ze niby dlaczego nie moze wykonac zadnego ruchu?? Bedziesz go calego zawijac sznurkiem? Powiedzial, ze chce byc zwiazany, wiec mozesz mu zwiazac tylko rece, tak, zeby nie mogl Cie dotykac. Nie musisz go przeciez klasc plackiem na lozku, mozesz go posadzic na krzesle, a rece zwiazac z tylu za oparciem, moze stac ze zwiazanymi rekami. jest milion mozliwosci...

Gość 0987654ghbvha
heh no na pewno by się ucieszył jak każdy facet ale jednak nie skorzystam z Twojej porady :p

Gość 0987654ghbvha
no ale co może zrobić facet ze związanymi rękami ? Przecież nie może mnie dotknąć i pocałować kiedy chce, zreszta to przeciez na tym polega że facet nie robi nic a kobieta go obsługuje ...

Gość nawalona ziutka
zwiąż go i jedź na zmywak do Anglii :) oboje będziecie mieli czas żeby to przemyśleć

Gość Eeerrr...
OMG.. Poddaje sie! Powodzenia!

Gość 0987654ghbvha
dobra wiem że jestem kiepska w te klocki :o :( nie ma dla mnie nadziei