Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma mnie 1

Jak sobie tłumaczycie

Polecane posty

Gość nie ma mnie 1

porzucenie, zerwanie związku przez faceta, kobiete. Mnie rzucil facet i moja samoocena spadla do 0. On tlumaczyl, ze nie pasujemy do siebie, a tak naprawde wrocil do byłej. Ja zeby nie cierpiec tak okrotnie wmawiam sobie, ze nie byl mnie wart, ale to i tak nic nie daje. Dlatego chetnie poznam jak Wy tlumaczycie sobie ten fakt zerwania, czy zawsze ta samoocena jest taka zdruzgotana i czy slusznie mysle, ze gdybym byla ciekawa i fajna, to by ze mna nie zerwal?

Gość wiecorowa wisienka
ludzie sie nie zmieniaja kmiot ktory bawi sie kims zawsze bawil sie bedzie a w polaczeniu z tchorzem to moze powinas dziekowac bogu ze tak sie stalo

Gość nie ma mnie 1
tak widocznie tak, ale co w wypadku jesli zrywa i nikogo nie ma?

Gość nie ma mnie 1
wiecorowa wisienka tak mi przyjaciolka tez tlumaczy

Gość blllllgaaaam
facet mnie zostawia klamie ze nie pasujemy do siebie a wraca do bylej czego tu zalowac litosci

Gość nie ma mnie 1
Moze jak sie wiazal to uznal, ze jestem fajna, a jak mnie poznal blizej, to.. sama nie wiem. Gdybym tak zle teraz o sobie nie myslala, to bym szybciej z tego stanu wyszla :(

Gość no bo nie byl Ciebie wart!
Faceci to prostaki i prawie zawsze wracaja do bylych. Mialas pewnie z jego strony takie przeslania typu: ciagle o niej gadal, porownywal Was etc. Od takich to z daleka.Sentyment i tyle, a jesli to byla jego pierwsza to zawsze bedziesz zapchajdziura:D

Gość nie ma mnie 1
Tak wychodzi, ze sie mna zabawil, a najmocniejsze jest to, ze ta była nim manipuluje, zeby z kolei wzbudzic zazdrosc w swoim obecnym. Były takie sytuacje, ze on moze nie mowil o niej ale ona dzwonila i wtedy komentowal. Ach bez sensu, teraz ja cierpie przez te ich rozgrywki, bo naprawde mi zalezalo.

Gość Och ci mlodzi
No jak wrocil do bylej tzn. ze bylas jego ruchadlem, a na to czy jestes interesujaca itp. nawet nie patrzyl.

Gość nie ma mnie 1
[zgłoś do usunięcia] Och ci mlodzi No jak wrocil do bylej tzn. ze bylas jego ruchadlem, a na to czy jestes interesujaca itp. nawet nie patrzyl. Nie jestesmy mlodzi, bo mamy po 35 lat, i tu przyznaje naiwnosc nie zna granic, ale on wszystko zrobil abym sie czula jego kobieta. Zamieszkalismy razem, poznalismy swoje rodziny itp, to nie bylo tylko tak powierzchownie, stad ten caly teraz ból.

Były takie sytuacje, ze on moze nie mowil o niej ale ona dzwonila i wtedy komentowal. ------------- :D typowe.

Gość nie ma mnie 1
swoja droga ona go odzyskala, bo miala z nim kontakt caly czas.

no to po co sie wiazalas z kims kto ma kontakt z byla?

Gość nie ma mnie 1
Bo chyba jestem naiwna. Ja tez mam kontakt z byłym, ale nigdy bym nie zrobila tego komus z kim bym sie zwiazala, wiec myslalam, ze on mi tez tego nie zrobi. Zreszta on mniie o tym zapewnial, no a ja glupia wierzylam :(

jak masz kontakt z bylym to nie fair, widac,ze jestescie tacy sami. To co bylo trzeba odciac, a jesli sie dalej kontaktujecie to znaczy, ze cos jest na rzeczy.

Gość nie ma mnie 1
chcialabym ale mi sie nie udaje, razem meblowalismy, urzadzalismy wspolne gniazdko, jego mieszkanie, a teraz on tam jest pewnie z nia. Trudno mi nie tesknic.

;D urzadzalas mieszkanie dla nich:D Zajmij sie swoim mieszkaniem.

Gość nie ma mnie 1
Moj byłyjest sprzed paru lat, teraz jako znajomy i nie ma na mnie zadnego wplywu. Meblowalam dla nich :( zaraz bede miala komplet, nie dobijajcie mnie.

ja Cie nie dobijam tylko uswiadamiam:P

Gość nie ma mnie 1
no ale skad ja mogla to wiedziec, jak wszyscy w okolo mowili, ze on jest taki za mna bardzo, a ja sama czulam sie z nim wyjatkowo. Malo tego staralismy sie o dziecko, no wiec naprawde mu wierzylam :(

Gość nie ma mnie 1
ale to jest moja wina, macie racje. Ja go poznalam jak sie wyprowadzal od niej.Powinnam jak juz zainteresowac sie nim rok pozniej, moze by wtedy cos z tego wyszlo.

ech:O powinnas wiedziec, ze jak facet nadal utrzymuje kontakt z ex to nie masz szans:P

Gość nie ma mnie 1
i tak i nie, bo on przed ta byłą utrzymywal i utrzymuje kontakt z poprzednia byłą i jednym słowem wrócił do tej środkowej byłej, a nie do tej pierwszej. Rozumiecie cos z tego? :D

rozumiem, ze facet, ktory utrzymuje kontakty z bylymi ( niewazne czy czy jakas srodkowa czy ostatnia) to popapraniec:P

Gość nie ma mnie 1
Tak myslisz? bo ja z kolei na wieść o tym, ze ze mna tez sie chce przyjaznic (nawet przez chwile probowalam) odmowiłam mu. Nie moglamudawac, ze nic sie nie stalo, jeo kontakt mnie bolal, ale jednoczesnie uwazalam i uwazam nadal, ze brakuje mi chyba klasy, ze nie potrafie nad tymi emocjami zapanowac i kontaktowac sie z nim normalnie bez emocj jak dorosly czlowiek.

tak, tak mysle, a nawet jestem tego pewna. jesli sie cos skonczylo to koniec,a jesli cos trwa to znaczy, ze ktos ma nadzieje, ze to wroci. I nigdy nie uwierze w przyjazn damsko- meska:D

Gość nie ma mnie 1
ale wiesz ta przyjazn ich polegala na tym, ze ona np. zadzwonila i poprosila go czy moze jej dziecko odebrac, bo w pracy ja zatrzymali, bo np. chciala sie wyzalic na obecnego partnera. Jednym slowem ja chyba nie chcialam tego widziec, a teraz cierpie jak glupia :(