Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja i takinie

mam 25 lat i 4 dzieci, znacie podobne przypadki?

Polecane posty

Gość a ja i takinie

pierwsze urodziłam mając 16 lat i była to wpadka, drugie mając 19, trzecie było z nowym facetem miałam 22 lata i była to wpadka, czwarte to wynik gwatłu miałam 23 lata

Gość John_
ho ho ho to ciekawie twoje życie wygląda ale odpowiem tobie na pytanie. W mojej sąsiedniej wiosce jest małżeństwo co mają siódemkę dzieci a ona czyli ta mama ma w tej chwili 25lat

Gość Tak, kolezanka urodzila blizni
aki majac 19, pozniej 22 syna i 24 coreczke

Gość moja kuzynka lat 30
dzieci 8 - 9 w drodze. Rodzi od 15 roku zycia ...co rok lub 2 lata - róznie to bywa. W tym chorym kraju nie wiążą jajników, bo gdyby tak było byłabym 1wsza osobą, któa wskazałaby palcem komu to zrobic :P

Gość mama 28
ja tez mam 4dzieci. ale po co pisać skoro panuje moda za bezdzietnosć, przeciez sam pan Donek powiedział że Polaków powinno być 20mln. więc...???

Gość dqwdwqdwqdwqdwqdw
ja nie znam

Gość ja pani wasza
o ja pierdole

Gość Marysia-86
Tak moja koleżanka ma 25 lat i troje dzieci kiedyś to było normalne, ludzie zazwyczaj mieli po 3 - 7 dzieci.

Gość Juliaaaaaaaaaaaaa
nie jestem swieta bo miałam troche partnerów i uprawiam seks od 16 roku zycia ,ale nie jestem taka glupia jak ty autorko :D no chyba ,ze taka mlodosc ci odpowiada to nie mam pytan..

moja kuzynka ma 26 lat i 3 dzieci syna urodziła jak miala 19 lat blizniaki- chłopca i dziewczynke w wieku 25

4 nie, ale moja znajoma mając 17 lat urodziła pierwsze, a drugie w wieku 19 lat. Z kolei druga dalsza znajoma mając 16 urodziła pierwsze a 18-drugie i nie z mężem.

Gość Juliaaaaaaaaaaaaa
w kazdym razie ja teraz mam 24 lata i bym w zyciu nie chciała mieć dziecka... jak bym zaszła to nie wiem chyba bym usunela bo i tak wiem ,ze nie byłabym dobra matka

Gość heh u niektórych
co rok to prorok :-D znam laske w wieku 26lat i ma 4 rok po roku :-O

Gość SKATIX
Ja koncze 25 w wrzesniu,miesiac temu urodzilam 3 dziecko,synka,mam tez drugiego synka ktory ma 15 miesiecy sa to dzieci rok po roku i corke 6 letnia,nie martw sie jest duzo takich przypadkow u mlodych dziewczyn przynajmniej jak nasze dzieciaczki beda juz starsze i samodzielne my bedziemy dalej mlodymi mamusiami i bedziemy mogli korzystac z zycia,niby najlepszy wiek na rodzenie dzieci heheh pozdrawiam

Gość wakacyjna myśl
znam dla jednych piorytetem jest rozina, dzieci drudich męczy ambicja zazdroszczę tym 1

Gość jagodzianka z dkjkjds
Ja mam 26l i 7l dziecko- i już czuje się jak idiotka ze wzgledu na poród w bardzo młodym wieku.. ale 3 dzieci w wieku 25l? haha bez przesady!!

A z tym gwałtem to kłamiesz dziewczyno :) mamy 21w i dzieci z gwałtu się nie rodzi.

Gość ewelinka 21 latek
ja mając 16 urodziłam bliźniaki, jak miałam 18 znów wpadka i też bliźniaki teraz mając 21 znów jestem w ciąży i mam nadzieje, że będzie to jedno dziecko a nie bliźniaki znów

więc 5 dzieci w wieku 21lat? hahah NIE WIERZE!

Gość 7848
patologia:O

Gość to prawda jezscze w wiekszych
skad macie kase na tyle dzieci ?:) czy karmicie je "miloscia " i szmatami z pck ?

Czy patologia, to zależy od tego na jakim poziomie taka kobieta zyje. Czy zyje od wypłaty do wypłaty, czy ma własne mieszkanie, i ojca dzieci. Bo nie można rodzin wielodzietnych uważać za patologie, chyba że taka kobieta żyje z dnia na dzień, i kazde dziecko ma innego ojca- wtedy faktycznie, patologia...

Gość aaaaaaarwena
boze co za jad, kazdy "madry" a inteligencji zwyklej ani emocjonalnej nie starcza na to by spojrzec z tak zwanego boku, nie oceniac przez swoj pryzmat, morze frustracji

Ja urodziłam dziecko mając 19l. Dążyłam do tego by ukonczyć studia, co mi się udało, obecnie mam dobrą prace, i dopiero teraz planujemy 2 dziecko. Chciałabym mieć 3 dzieci :) ale nie wiem czy się odważe :classic_cool:

aaaaaaarwena Chyba sama nie wiesz o czym piszesz.

Gość aaaaaaarwena
aha. jakies rozwiniecie?

Brak inteligencji- chyba każdej :) widać u autorki. Jeżeli "wpadniesz" jeden raz, uczy się na błędach i nie wpadasz po raz drugi, trzeci i czwarty :o dziecko to nie zabawka, wymaga opieki, nakładów finansowych- tylko dzieciak myśli, "jakoś to będzie".

Gość to prawda jezscze w wiekszych
ja uwazam ze to załosne robic sobie tyle dzieci jesli na nie nie stac z biedy rodzi sie agresja i patologia, chodza pózniej takie bandy bezmózgich gowniarzy i niewiadomo co z nii zrobic bo dewastuja miasto czy czyjas wlasnosc