Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yesyesyes

BIALY W FINALE MUST BE THE MUSIC!!!

Polecane posty

Gość locitan
Śmieszny:D

Gość braeekaa
Bylam wsciekla, ze to on dostal sie do finalu. Jurorzy mieli racje, ze za bardzo gra na emcjach ludzi i wywleka swoje rodzinne sprawy. Ludzie lubia takie ckliwe historie. Nie lubie HIP Hopu

Gość yesyesyes
Chyba lepiej że ma życiowe teksty a nie nawija o jakiś dupach,cyckach,jp itp jak co niektórzy pseudoraperzy :) ale jak nie lubisz rapu to nie ma sie co dziwic ze ci sie nie podobalo, ja uwielbiam ;)

Gość a oprócz niego to kto
się jescze dzisiaj dostał?

Gość vnvncmcc,
to odzwierciedla stan umyslu pryszczatych Polakow 90% Polakow slucha radia zet, rmf, eska a lady gaga, shakira i inne gowna w stylu waka waka sa dla nich jedyna rozpoznawalna muzyka wiedzialam ze on przejdzoe, na pewno pol mego miasta na niego glosowalo, szczegolnie pryszczaci gowniarze spod bloku w bluzach croppa ktorzy szczegolnie mocno przezywaja tresc dzisiejszej piesni bialego , o stracie najblizszej osoby tyle pryszczatych ginie przeciez w 30letnich zlomach ,pedzac na imprezke na wsi

Gość yesyesyes
jacys Chlopcy kontra Basia :O

Gość yesyesyes
a ty v cos tam to pewnie metal itp wiec nie ma o czym dyskutowac

Gość vnvncmcc,
nie nie metal ale smiesza mnie ludziki ktore co im puszcza w radiu to powiedza' zajebiste'

Gość a oprócz niego to kto
naprawdę?? TO SUPER :) To byli moi faworyci ;) Plus zespól z dziewczyną 14letnią - szkoda, że nie przeszli dalej.

Gość aguu22
Dla mnie on jest cudowny wklada duzo serca w to co robi a poza tym pieprzycie glupoty ze bierze na litosc chłopak śpiewa o życiu kiedyś eminem zaczynał podobnie!

Gość yesyesyes
ja radia wcale nie slucham, co wiecej piosenek jakie nam serwuja bo chce mi sie od tego rzygac, za to slucham rapu i poprostu bialek do mnie przemawia, jest swietny :)

Gość yesyesyes
aguu22 zgadzam sie z toba w 100%

Gość nie były to najwyzsze loty
ok, wazny temat ale sztampowo bardzo podany, pod publiczke ( zadziałalo)

Takich jak ona znam osobiście. Nie wzruszył mnie niestety.

Gość je2jyg
ona czyli kto??

Gość nadchodzi czerwona pra
super

Gość mykonos
jak zwykle wygrywa CHŁAM :o

Gość biala hekolada
Yeah mam nadzieje że wygra!!!!!!!!!!!! :D

Gość renkkaaa
Wypowiedz skopiowana z youtube pod nagraniem zespolu Lemon "Niewątpliwie utwory Białego wzbudzają współczucie (i to ono daje mu tyle głosów) i mają przesłanie, ale gdzie mu z tym do artyzmu, ekspresji i 'tego czegoś', co ma Lemon...i dlaczego ten raper pierze rodzinne brudy w programie muzycznym, na forum Polski (od biedy po to są Rozmowy w Toku)? Chłopaki posprzątali całą konkurencję od strony zarówno technicznej jak i artystycznej,ale będą drudzy, bo znowu wszyscy zagłosują ze względu na czyjegoś synka, a nie faktyczny istniejący talent. Echa MT?" Podpisuje sie pod ta wypowiedzia.

A ja słyszałam, że ten cały Białek (czy jak mu tam idzie) jest jednym wielkim cwaniakiem i oszustem, że tak naprawdę zdradził swoją żonę, miał w dupie dziecko a teraz wielce udaje ojca bohatera. Wszystko oczywiście pod publiczkę, a motłoch w to wierzy... Nic tylko się pochlastać. Tak samo ten "Najlepszy przekaz w mieście". Kolejna banda łysych debili, którzy plotą bez sensu i myślą, że są spoko cool :O

Gość ja tez nienawidze
hip hopu i tym podobnych:o da mnie to nie muzyka, ale gusta i gusta... Wiedziałam ze on przejdzie, gimnazjalisci zrobili swoje:O Ja stawaiałam na tę 14latkę z zespołem.Nauka dla jury, by wiecej takich nie przepuszczali. O nie zdziwie sie, jak wygra on lub ten cały przekaz.

Gość Emmett Fitz-Hume
Nie macie racji. Zarówno "Biały", jak i "Najlepszy przekaz w mieście" a także "Chłopcy kontra Basia" śpiewają o czymś konkretnym, co czują a nie, że "widzieli orła cień" albo- co gorzej- odtwarzają coś, czego nawet nie rozumieją (strażak z Pruszkowa czy kieszonkowe słoneczko). Jeden z ww. wykonawców albo "Polski Buble" wygra mast bi de mjuzik, zobaczycie :)

Emmett Fitz-Hume - to, że krętacz Białek albo Najgorszy Przekaz w Mieście wygrają MBTM to niestety wiem :O A szkoda.

Gość fir anka
Dancing_Queen- przestan pieprzyc glupoty, gdzie to wyczytalas w fakcie? jestem z czechowic i bialy naprawde kocha syna i walczy o niego jak tylko moze, do programu poszedl tylko po to zeby wykonac ta piosenke dla syna, nawet sie nie spodziewal ze moze zajsc tak daleko, ludzie sa okropni ze sieja takie plotki

Gość białytobiału
Znam go z opowieści znajomych bo jestem z jego okolic czecho i to koleś który bił tą swoją dziewczynę a chcecie posłuchać jego piosenki która napisałm o swoim mieście? prosze http://www.youtube.com/watch?v=8mC0GgDFsMo

No to dziwne, bo mam znajomą na studiach, która też pochodzi z jego okolic i niestety trochę wie na jego temat, bo podobno głośno o tym prostaku.

Gość fir anka
ta piosenke napisal pare lat temu jakbyl mlody zbuntowany noi co tu ukrywac glupi..to jeden z jego pierwszych kawalkow wiec nie ma co sie tym podniecac

Gość białytobiału
haha który raper pisze takie piosenki o swoim mieście a potem, liczy na głosy mieszkańców. idiota i tyle!!!