Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra89898989

Chlopak nie chce sie ze mna kochac....?

Polecane posty

Gość masakra89898989

Witam! Mam ogromny problem! Mam 23 lata i moj chlopak tez, jestesmy mlodzi, zakochani (razem jestesmy juz 4 lata ale zaczelismy wspolczyc mniej wiecej od 2 lat). Czesto bywa tak, ze moj chlopak nie ma ochoty na seks, a nawet jesli juz do tego dochodzi to szybko osiaga orgazm i rzadko ma ochote na kolejny raz... Zdzwilo mnie zwlaszcza jego zachowanie podczs wspolnego wyjazdu poniewaz nie mieszkamy razem, wiec nie mamy mozliwosci kochania sie codziennie. Na tym wyjezdzie kochalismy sie raz w ciagu tygodnia bo jak twierdzil wieczorem jakos nie mial ochoty. Oczywiscie zapewnia mnie ze mu sie podobam i mnie kocha. Dziwna sytuacja jest tez dla mnie to ze podnieca go moj wyglad, gdy np sie do niego przytulam (wiec wydaje mi sie ze jednak mowi prawde) , ale z drugiej strony nie ma ochoty na seks. Moze mialyscie podobny problem? co to moze znaczyc i jak temu zaradzic? PROSZE O POMOC

Gość strażnike_z_teksase
moze odkrył że masz pena w gaciach? :classic_cool:

Gość Apasz24
Może ma jakiś problem, coś na głowie ... albo jakoś ostatnio nie za bardzo mu staje? Denerwuje się i stan się pogłębia. Musisz bardziej go podniecać i "działać" bardziej hmmm dosadnie. Zacznij mu obciągać, nie powinien odmówić ...

Gość osnfir
Kup mu kija , może cię nim ruszy pasztecie .

Gość zdftgyhujio';
problem nie tkwi w tobie a w nim.Ma takie libido i to ie nie zmieni.lepiej zmien chlopaka.