Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasam

Brak ambicji, chcę tylko być z nim...

Polecane posty

Gość sasam

Witajcie, mam problem. Mój chłopak wyjechał na 2 tygodnie (mieszkamy razem i studiujemy razem na roku) i nie potrafię się pozbierać... Nie potrafię się niczym zająć, tylko płaczę, wszystkie moje ambicje i plany związane z nauką (niedługo sesja, zaliczenia itp.) zniknęły i jedyne co mi teraz w głowie siedzi to marzenie o tym, żeby być przy nim. Tylko wtedy czuję się bezpieczna i szczęśliwa. Wiem, że powinnam się uczyć, ale nie potrafię nie myśleć o nim, kiedy go nie ma przy mnie. Boję się że obleję egzaminy i to jeszcze bardziej mnie przeraża. Nie wiem jak wyjść z tego błędnego koła. Pomóżcie, proszę.

Gość dziewczyno ogarnij się
to tylko dwa tygodnie

Gość gnhnnhhggn
przeginasz poważnie, czasami takie rozstania jeszcze bardziej wzmacniają związek

taka wlasnie kafeteria, wszyscy cie milo przyjmuja... :D hehe a wedlug mnie taka dziewczyna to skarb, sprubuj poprostu do niego zadzwonic kiedy wszystko sie w tobie na tyle zbierze i powiedz mu o wszystkim, co w danym czasie czujesz, co w tobie siedzi mysle ze po takim telefonie i wspolnej rozmowie wyladujesz ta energie wyzalisz sie podzielisz aktualnymi problemami i do tego jego glos w sluchawce powinien zadzialac kojaco, mysle ze po takim telefonie zrobi ci sie na duszy znacznie lzej i latwiej bedzie ci zasiasci do nauki, dzwon do niego i rozmawiaj za kazdym razem kiedy sie w tobie tak nazbiera ze bedziesz miala ochote plakac

Gość do sasam
jesteś nieprawdopodobną kretynką, faktycznie przynosisz wstyd kobietą, jak twój chłopak zobaczy jaką desperacją trącisz to od razu kopnie cię w dupę i poszuka normalnej... może już jakąś poznał w ciągu tego wyjazdu - oby tak było, bo ty nie dorosłaś do związku

Gość wąglik
biedactwo:( i pewnie nie możesz jeść bo chłopak Cie karmił łyżeczką nie możesz spac bo on śpiewał Ci kołysanki nie uczysz się bo on Cię przepytywał polecam Ci wizyte u psychiatry bo żle z Tobą:-0 Ps. Pewnie do pracy tez byś nie chodziła bo byś za nim za bardzo tęskniła?

Gość Gdwlk
Śmiejcie się jak chcecie ale ja bym chciał, żeby moja tak tęskniła.