Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panipanpani

akceptacja siebie w ciązy

Polecane posty

Gość panipanpani

Jestem w ciązy i jedyną rzeczą jaką się boje jest to że nie zakceptuje swojego ciała po porodzie. Bardzo chciałam mieć dziecko z męzem staraliśmy się rok, ale teraz kiedy juz to nastąpiło zaczęłam mieć obawy. Czy mojemu męzowi nie będzie przeszkadzało moje ciało, zmieni się na pewno. Coraz bardziej staje się zazdrosna, szczególnie teraz kiedy lato za pasem, wszystkie kobiety bęa pokazywały to co mają a mój mąz nie oderwie wzroku od tych kuso ubranych dziewczyn. Ostatnio jak zobaczyłam jak w top model mój mąz patrzał na te dziewczyny zrobiło mi się strasznie przykro nie zrobiłam mu wyrzutu tylko sobie że ja nigdy tak nie będę wyglądała. Nie wiem jak poradzić sobie z tym nie chcę wpaść w jakąś depresje, ale chcę się dobrze czuć w własnej skórze i chciałabym mojemu męzowi się podobać.

Gość mmoja pani
Koniecznie zacznij mówić na ten temat że swoim lekarzem, który prowadzi Cię w czasie ciąży. Miałam depresję poporodowa dwa razy, po każdym dziecku, więc pamiętam jakie uczucia mi towarzyszyły. Mów o tym, głośno. Pozdrawiam i powodzenia!