Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyska24m4

Metoda NIA

Polecane posty

Gość justyska24m4

Zaczęłam wczoraj stosować metodę dr Ashara.

Gość ja stosuje metode
procentową 🖐️

Gość justyska24m4
Na początku miałam problem ze zrobieniem pęcherza, nie chciał się zrobić, ale wkońcu się udało, następnie pęcherz został przebity, po czym włożyliśmy na rankę ziarenko (ja i mój narzeczony), przykryliśmy jak się należy i zabandażowalismy. Po zdjęciu pęcherza ranka była jasna powleczona tłustą substancją. Wszyscy na internecie pokazują już zaawansowane stadium swoich ranek więc nie wiem jak onamiała wyglądać po zdarciu pęcherza. Myślałam, że powinna być czerwona, a była jasna. Mimo to założyłam ziarenko, na noc. Po czym dzisiaj rano bardzo bolało i odwinęłam aby wymienić. Ziarenko leciteńko urosło, ranka się lekko zagłębiła, jednak nadal ma jasny kolor, z tym że pojawiły się na niej pasemka krwi, tak jakby pod skora wnętrza ranki. Jeśli ktoś stosował tą metode to proszę by opisał jak wyglądąły pierwsze dni, czy bolało, czy mocno bandażem zaciskaliście??? Bo ja panikuję. Boję się gangreny. :(:(:(:(

Gość dsdffdfs
Czytam właśnie, że to lekarstwo na raka, ale żadnych konkretów nie ma. O jakim ziarenku piszesz? :classic_cool:

Gość justyska24m4
Piszę o ziarenku ciecierzycy. Dokładnie o metodzie dr Ashkara.

Gość justyska24m4
Dzisiaj wyciek z ranki jest dosyć duży, ale nie leci z niej żadna krew, tylko taki lekko żółty płyn. Tak w ogóle o 5 rano obudziło mnie uczucie zimna, dreszcze, a spałam pod kołdrą i kocem. Nie wiem czy u mnie dobrze przebiega to oczyszczanie. Narazie nie widzę żadnych efektów. A oczekuję że znikna mi guzki z piersi, poprawi mi się cera, przestaną wypadać włosy. A zamiast poprawy cery mam wysypkę na brzuchu i dekoldzie. Takie małe krostki.

Gość justyska24m4
Chętnie porozmawiam z kimś kto stosował już tą metodę, jeśli jest taka osoba to proszę o nr gg.

Gość justyska24m4
Dziś mam kryzys, zaczynam powątpiewać w efekty tej metody:/, nie widzę żadnej poprawy, czuję się zmęczona, nie mogę biegać, nie mogę się normalnie wykąpać, a widok tej ranki nie jest najprzyjemniejszy. Zaczynam żałować że zastosowałam.

Gość justyska24m4
Dzisiaj jest ok, noga nie boli. W zmienionym rano opatrunku pojawiło się troszeczkę krwi.

Gość gość
Czy tu jeszcze bywa ktos i czy stosuje dalej ta mmetode ?

Gość gość
Chciałabym sie skontaktowac z kims kto do tej pory stosuje tą metode bo nie moge znależć nowszych wpisów na forach czy kafeteriach Mój e,mail bejk@poczta.fm Barbara

Gość lilialuiza
To pewnie jakiś okultyzm. Trzymać się z daleka.

Gość gość
Stosuję tą metodę 11 miesięcy.Nie jestem chora na raka.Znajoma mi podpowiedziała,ze to dobry sposób na oczyszczenie organizmu.Rok temu bardzo cięzko było mi chodzić,miałam złe wyniki.Teraz chodzę,uprawiam gimnastykę.Wyniki mam dobre.Chcę już zagoić ranę-bo i tak długo ją utrzymywałam.Chcę chodzic na basen-z raną to niemożliwe!Polecam!

Gość gość
metoda ta dobra na głupotę ludzką,

Gość gośćBozena
Stosuje te metodę 6 dni byłam sceptycznie do niej nastawiona ale od 3 dni śpię bez żadnych tabletek co u mnie to było nie możliwe jestem spokojniejsza nie biorę od 2 dni żadnych tabletek na ból na kręgosłup żadnych a brałam ich naprawdę dużo już od 3 lat ból biodra jeszcze trochę mam ale nie tak jak było wierzcie czy nie ale już widzę różnicę naprawdę przede wszystkim czuje się dużo dużo lepiej a stosuje metodę tydzień.