Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 komiks

wyja艣nijcie tego smsa

Polecane posty

Go艣膰 komiks

od by艂ego. Tak spotykam si臋 z kim艣 i to jest ok , ale nie mam czasu na pogaduchy wi臋c wybieram to co mi bli偶sze. PS zrobi艂em pyszn膮 zup臋 dwia t艂umaczenia moje; 1. spotyka sie z kims i nie ma czasu na gadki ze mna i wybiera ta ktora mu blizsza czyli ta nowa a moj kolega facet zinterpretowal to tak 2. nie ma czasu i nie chce mu sie inwestowac czas w nowa relacj臋 dlatego wybiera mnie bo jestem mu blizsza ni偶 tamta jak sie oburzylam o tego smsa i napisalam ze ja juz nie istnieje w takim razie dla niego to ten zaczal dzwonic 6 razy pisac smsmy i zapraszac na ta zupe ale go olalalm pozniej kazalam mu gadac i zapraszac t臋 kt贸ra mu blizsza a on odpisa艂 '' tak zrobi艂em''

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 krolestwo krola krolow
spotyka sie z kims ale wybiera zupe :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sjcslk
to znowu ty komiks vel malska i kolejny watek taki sam wypad debilko stad albo leki zmien :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 komiks
biore te same co Ty:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Apasz24
-Krzyyyyyysiu? -Co? -Jem! -Co? -Zuuuup臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 komiks
krolestwosmiene ale powaznie? na mnie kumpel sie nadarl i stwierdzil ze chodzi o to ze sie z kims spotkal kilka razy ale nie ciagnie go i nie chce mu sie w to angazowac dlatego wybiera to co mu bliskie czyli mnie i ta zupa to niezreczna proba pokazania mi tego

Udost臋pnij ten post