Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona-rozanielona

Może być z tego dziecko?

Polecane posty

cześć wszystkim. zgodziłam się w sobotę żeby mój mąż skończył we mnie (miesiączkę ostatnią miałam 27 kwietnia.), według kalkulatora dni połodnych, powinny one mi się zacząć wczoraj czylio dzień po stosunku. Czy jest prawdopodobne że może dojść do zapłodnienia? czy któraś z was miała podobną sytuację? Wcześniej gdy planowaliśmy dziecko udało się za piewszym razem, tyle tylko że zrobiliśmy to w dni płodne, a teraz sama nie wiem.

Gość 3534534
Tak, jest wysoce prawdopodobne. Plemniki żyją do 72 godzin.

Gość 3534534
W sprzyjających warunkach oczywiście czyli np. w ciele kobiety.

Gość etammmmmmmmmmmm
tak możesz być w ciąży

Gość lalunia__
Osoba wyżej ma rację. Nie można dopuszczać do wytrysku w pochwie jakieś 3 dni przed dniami płodnymi, bo to jest tak samo jakbyś zrobiła to w dzień płodny. Jednak wynika, że to był 8 dzień cyklu dopiero... No trudno powiedzieć. Ja na pewno bym tak nie zaryzykowała, chociaż kochamy się bez zabezpieczeń czasami, ale to ścisłe bliżej dni w których jest okres.

Dzięki za wypowiedzi, to teraz przyszło nam czekać cierpliwie do miesiączki, czy się pojawi czy też nie... :)

Gość lalunia__
Nawet gdyby wstrzelił się w dni płodne, to i tak masz tylko 20% szans zajścia w ciążę za tym jednym podejściem. Z 2 strony - te 20% to dużo, jeśli nie chcesz dziecka.