Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnessZKA

Znajomość przez gg

Polecane posty

Gość AgnessZKA

Witam ! Bardzo prosze o pomoc. Kilka miesięcy pisałam z chłopakiem przez gg, praktycznie prawie codziennie sie do mnie odzywał. Pisaliśmy o wszystkim i traktowaliśmy się jak dobrzy znajomi. Jednak gdy ja coraz bardziej zdawałam sobie sprawę, że ten facet to mógłby być ten jedyny to niestety coś się zmieniło Bo on Arek( ten chłopak) Przestał do mnie pisać odzywa się bardzo rzadko:( Niewiem co mam robić , poradżcie mi coś proszę.... Nie radzę sobie z tym ciągle myśle o tym chłopaku, i wyobrażam sobie nasze wspólne życie, to jest może chore ale nic na to nie mogę poradzić poprostu starsznie mi zależy na tej znajomości. Prosze o Pomoc:) Z góry Dziękuje:!

Gość =Bartecki=
Może przez ten czas znalazł sobie kogoś, albo po prostu się znudził, tematy się wypaliły? Jakby czuł to samo, co Ty, to już dawno Wasza znajomość rozwijałaby się w realu - chyba, że chłopak mieszka za granicą. Ale i to jest do przeskoczenia, jak sie chce. Reasumując: do tanga trzeba dwojga - lepiej się nie narzucać.

Gość AgnessZKA
Nie chłopak mieszka jakieś 70 km , a ja niewiem czy mam pisać do niego pierwsza czy tak jak do tej pory było czekać aż on się zawsze odezwie i dopiero wtedy pisać. Czasami myśle że on nie pisze dlatego bo chce żebym to ja też się czasem odezwała i okazała że mi zalezy na tej znajomości. Co sądziisz?

Gość kwitkowa
moze wyczul w twoich wypowiedziach ze staje sie dla ciebie kims waznym i sie przestraszyl...tzn nie chce pisac ze sie ciebie boi tylko mam na mysli ze chlopak poprostu szukal dzoewczyny tak zeby tylko pogadac trafil na ciebie ( oczywiscie szukal dziewczyny w sensie znajomosci przez internet) i w momencie gdy uswiadomil sobie ze ty cos wiecej czujesz nie chce zrywac z toba kontaktu bo dobrze mu sie z toba gada ale nie chce cie zranic i zachowuje dystans

znajomości przez gg, które nie przechodzą na świat realny bardzo szybko, nie mają szans na przetrwanie, a tym bardziej na przetworzenie się w miłość.

Gość AgnessZKA
tylko z rozmów wyniakało że mu też zależy , czasami mysłałam że nawet bardziej niz mi:(

Gość do..
a ile czasu już się nie odzywa? Może wyjechał na majówke albo gdzieś do pracy za granicą.. Macie jeszcze jakiś kontakt po za gg?

Gość ja to już przerabiałam
wkręcasz sobie coś dziewczyno, zakochujesz się we własnych wyobrażeniach, to nie ma sensu, bądź rozsądna

Gość nie warto
Dziewczyno nie warto!!! Nie warto sobie psuc nerwow. Kiedys bylam taka glupia i naiwna jak Ty teraz, mialam dokladnie to sama sytuacje. do dzis zostala mi w sercu mala blizna. zerwij kontakt nie pisz nie odpisuj Idz na impreze zabaw sie. Naprawde nie warto uwierz mi .