essi16 0 Napisano Maj 7, 2012 24 marca był nasz pierwszy raz, o ile można to tak nazwać. Mieliśmy prezerwatywę plemnikobójczą. Zsuwała się i chyba stąd nasze obawy, w dodatku skończyliśmy szybko, zanim on doszedł. Niestety wiadomo, że przed wytryskiem wydziela się preejkulat, przez który też można zajść w ciążę. Ile jest procent możliwości, że wpadliśmy? Dodam, że 25 marca dostałam okres, ale przecież plemniki mogą się utrzymać dużo dłużej w pochwie. Ja uważam, że nie mogę być w ciąży, ale od tamtej pory nie mam okresu, co prawda i tak jest on nieregularny.. Możecie się z nas śmiać, jednak ja wolę się upewnic. Co do pójścia do lekarza albo po test to na razie nie jestem w stanie zdrowotnym. Jestem jeszcze młoda, on trochę straszy i tak własnie jest, jak niedoświadczone gówniarze biorą się za sprawy dla dorosłych...;/ Przynajmniej zrozumieliśmy swój błąd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 7, 2012 Jezeli 25. marca pojawila sie miesiaczka to nie ma szans, zebys 24. marca zaszla w ciaze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach