Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kljhgdssvv99

czy taki wybór jest słuszny?

Polecane posty

Gość kljhgdssvv99

witam pokłóciłam sie z chłopakiem o pojscie na komunie. mial isc ze mna ale okazalo sie ze u niego w rodzinie jest w tym samym czasie (o czym zostal poinformowany niecaly miesiac wczesniej, ja namtomiast mowilam mu z duuzym wyprzedzeniem poniewaz jestem chrzestna) no i teraz on idzie do siebie (bo jak stwierdzil to jego rodzina) a ja do siebie, dodam ze jestesmy juz troche ze soba i jestesmy zareczeni. boli mnie fakt ze powiedzial ze po slubie poszlibysmy gdzies razem a poki co kazdy ma swoja rodzine.

Gość Dobrze jesttttttt
No i słusznie. O co Ci chodzi? Nie myśl tak egoistycznie!

Gość =Bartecki=
Nie rozumiem problemu. Skoro w tym samym czasie macie przyjęcia, to naturalną sprawą jest konieczność podzielenia się. Nie raz Was to jeszcze czeka, nie wszędzie musicie występować jak papużki nierozłączki.

boli mnie fakt ze powiedzial ze po slubie poszlibysmy gdzies razem a poki co kazdy ma swoja rodzine" A co? nie ma racji?

Gość kljhgdssvv99
dziękuje za wypowiedzi, zdaje sobie sprawe ze czasami robie z igły widły, postaram sie wyluzowac :P

Gość =Bartecki=
Nawet ślub tu nic nie zmieni, przecież Wasze pobranie się nie wpłynie na scalenie obu rodzin.