Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takarawpa

X-FACTOR 2012 WYGRA DAWID PODSIADŁO!!!:)

Polecane posty

Gość takarawpa

on to wygra,jest najlepszy:)))

Gość opluje ciiiiie
tez mi sie tak wydaje,choc trzeba przyznac ze lisowska i ten spenner tez nie sa zli:P

Gość wera100
zgadzam sie z wami :) ale też bym chciała aby wygrał Podsiadło :)

Gość lalabamba
szkoda ze Bajka odpadla,powinny odpasc te trzy bo spiewaja najgorzej,te grube sa nawet nawet,ale tej szczuplejszej nie znosze!!!:o

Gość lalabamba
stroi machy jakby sie chasia nazarla

Gość czopek456
cała ta 2 edycja to jakas porazka,ludzie mało charakterystyczni nie wróże im kariery

Gość hhfvhvf
podsiadło wygra... albo ten duzy zespoł - sympatyczni ludzie... a ten zespol the chance czy cos to masakra... te grue babki jeszcze obleca ale ta szpanerka w środku to masakra taka lalusia

Gość ploi87
hhfvhvf dokladnie,nie moge patrzec na ta babe,gwiazde probuje z siebie na scenie robic,a jest nikim hehe

Gość miuuusiu
JA MYSLE ZE ALBO DAWID ALBO EWELINA LISOWSKA,CHOC ONA TROSZKE ZA BARDZO SIE DRZE CZASAMI,NADMIAR JEJ PIOSENEK W CIAGU DNIA MOGLBY USZKODZIC SLUCH,DRAZNIACA MA TROCHE BARWE

Gość wrobelćwiirek
Nie ma lepszego od Podsiadło w tym programie. Ja dałbym jeszcze szanse Asi Kwaśniok,w sobotę pokazała na co ją stać:)

Gość fak-tury
bajka byla do bani dobrze ze odpadla

Gość byt5aaaa
jak dawid spiewal w te sobote to ja sie poplakalam

Gość Nie dla tego programu
Powiem wam, ze tej edycji prawie w ogole nie ogladam. Poprzedniej nie opuscilam ani jednego odcinka. Mam juz dosyc tych pseudointeligentnych tekstow Kuby i Czeslawa a najgorzej wedlug mnie zachowuje sie Tatiana. Prezy sie, wygina, wylewa na siebie wode, prawi jakies erotyczne komplementy uczestnikom. No dla mnie to jest porazka.Wszystko pod publiczke i dla ogladalnosci. Uczestnicy graja tam podrzedna role, a juz najmniej wazna jest ich muzyka. Chodzi o to, zeby byl show i ogladalnosc. Jestem fanka Must be the music. Za profesjonalizm jury, za to, ze wystepuja tam prawdziwi artysci i mozna posluchac muzyki jakiej nigdy i nigdzie sie nie slyszalo. X Factor nawet sie nie umywa do MBTM.

Gość .pioootrkowa
jak ja nienawidze tej z tego zespolu co w srodku spiewa,wrrrrr:D ta laska mi na nerwy dziala tak ze szok:D

Gość kommorniiiik
Ten Dawid to musi byc spoko koles,to sie czuje;)

Gość pimnballa
ooooo widze ze paru z was tej nie lubi "taj w środku",a myslalam ze jestem jedyna:D

Gość oOoplonka
Nie dla tego programu tez czasem ogladam,ale nie znosze kory i jej pierdolonej gadki:o wole zdecydowanie xfactor,w tym programie czuc pelny luz,jest zajebisty;)

Gość eloenora
ja go nie cierpię, jest beznadziejny. :o a bajka, proszę Was, przecież ona była jeszcze gorsza. Jak zaśpiewała Imagine to miałam ochotę rzucić krzesłem w telewizor, bo uwielbiam tą piosenkę a w jej wykonaniu to była masakra! Zespół the Chance śpiewa fajnie ale najlepiej jak się na nie nie patrzy :D ta chuda babka faktycznie strasznie wpieprza swoim zachowaniem. :D Spenner jest najlepszy i ma wygrać!

Gość fak-tury
jo tatiana przegina ze swoim "erotycznym" show

Gość KrolMaciusPierwszy1
Dajcie spokoj Tatianie,babka jest zajebista,ma klase...,a to ze jest na totalnym luzie to chyba dobrze prawda? Zazdrosc was zzera kobietki...:P

Gość KrolMaciusPierwszy1
A co do Podsiadla to...jest najlepszy,nie da sie ukryc;) A Spenner to mu moze co najwyzej buty wypastowac:D

Gość Dawid ma X
to prawda,powinien wygrac

Gość Nie dla tego programu
Klase to miala Sablewska. Tatiana zachowuje sie jak gimnazjalistka a nie na luzie. Dajcie spokoj. Czego mam jej zazdroscic? Ze zachowuje sie jak pusta malolata? We wszystkich programach w tv wylewaja na siebie wode i klada sie na stole? W MBTM nie ma takich ekscesow wsrod jury, bo to program muzyczny i o muzyce a nie o wyglupach jury.

Gość Moj maz jest taki sam
Dawid Podsiadlo spiewa naprawde cudownie,zrobi chlopak kariere,jestem tego pewna:)

Gość vzczae iiiiiiiiiiiiiiiiiii
Dawid jest Boski,kocham go,jego slow,to w jaki sposob spiewa ,po prostu szok:)

Gość weronicka
od poczatku mi sie podobal