Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiolek20

Kompleksy

Polecane posty

Witam A wiec potrzebuje kilku rad, bo sama niewiem co robic. Jestem w 6 letnim zwiazku. Oboje z moim chlopakiem jestesmy bardzo mlodzi. Mieszkamy ze soba juz dlugi czas. Ostatnio czuje sie nie szczesliwa i zakompleksiona, bo moj chlopak w ogole nie mowi mi zadnych komplemetnow. Ubralabym sie przepieknie itd a i tak nic nie uslysze. Kiedy mowie mu o tym, on odpowiada, ze czyny sa wazniejsze niz slowa i powinnam widziec jak mu sie podoba i jak go pociagam. Wierny jest mi moze od zawsze, ale co z tego jak ja i tak czuje sie jak jakas najgorsza kobieta na swiecie. Przez to jestem zazdrosna, bo mysle ze jakas kazda babka z fajnym charakterem moglaby mi go zabrac. Jesli chodzi o mnie to dbam bardzo o siebie i podobam sie mazczyznom, ale mi juz nawet na tym nie zalezy, chcialabym zeby moj chlopak w koncu pokazal, ze mu zalezy i ze mu sie podobam, bo po co moje wszystkie starania. Nie ma zadnych kolezanek, nie oglada sie tez za babkami, wiec na pewno zadnej nie szuka. Po pracy jestesmy zawsze razem wiec na pewno mnie nie zdradza, jestem tego pewna. Moja zazdrosc robi sie coraz gorsza, wydaje mi sie, ze moze mnie porywnywac do innych lasek. Mam juz jakies chore jazdy:( Ehh sama niewiem co o tym myslec

Gość Aleksandra J.
Nie dorosłaś do związku skoro pytasz o takie rzeczy