Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 7, 2012 krytykujecie wybór tej piosenki na hymn euro ale nie wiecie jak zayebiscie się bawi po pijaku do tego kawalka:D a co robią głównie kibice? chleją!!! więc ja ju widzę tych hiszpanów, ruskich, greków, holendrów itd tanczących wieczorami do ko ko koko euro spoko ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko - Spoko 0 Napisano Maj 7, 2012 JA na czesc tej piosenki przybralam nowy nick ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 7, 2012 znasz już cały tekist na pamięc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka sobie jestem fajna Napisano Maj 7, 2012 Ja myślę,że wszyscy przy tym będą się dobrze bawić. Piosenka mało ambitna, ale wpada w ucho i każdy może podchwycić proste słówka.W niektórych szkołach już jest hitem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko - Spoko 0 Napisano Maj 7, 2012 Znam tylko koko koko Euro spoko, pilka leci hen wysoko :) Dalej nie umiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 7, 2012 no to natychmiast zmien nick bo nie jesteś godna :O nick koko koko euro spoko i wszelkie pochodne mogą nosić jedynie ci co potrafią obudzeni o 5 rano po ostrym melanżu wyrecytowac bezbłędnie cały tekst Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżola wółów Napisano Maj 7, 2012 ja bylam na orgii i ruchałam sie z 34 obywatelami różnych krajów przy tej pieśni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach