Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

Przyszla mi kiecka - zdjecie

Polecane posty

kurde, zla jestem.. wczoraj pojechalam po sukienke ktora zamowilam ze strony bershka, wszystko ladnie, super, tyle ze kolor jakis dziwny bylam pewna ze ona jest biala a okazalo sie ze jest niby niebieska, niby nie jest troche dluzsza niz sie spodziewalam taka miala byc: http://static.bershka.net/4/photos/2012/V/0/1/p/0675/966/804/0675966804_1_1_3.jpg?timestamp=1331662652048 a jest taka : http://www.voila.pl/001/xzgqu/?1 Prosze sie nie czepiac mojej niewyjsciowej wczorajszej gemby :D a i krzywej nogi ;)

Gość ot co ....
na tobie jest dłuższa bo modelka była wyższa od ciebie, proste, trzeba było wziąć to pod uwagę kupując

Gość monisiaaaaq
sukienka nie jest zła... tylko trochę nie do twojej figury biust ci spłaszcza... ale żle nie jest.

Gość wrfgw
o kurde, co to za wieloryb na drugim zdjęciu? :classic_cool:

Gość biusthorror
wygladasz jak w halce z deformowanym biustem HORROR

Gość bohnnnaa
JA nie widze roznicy w wygladzie sukienki. Chcialas po prostu wstawic tutaj swoja fote i zeby wszyscy pisali jaka jestes "piekna" a sukienka byla tylko pretekstem.

Gość 9999999
tez bym byla zla, ona jest z mala i wyglada jak koszula nocna a nie sukienka, i material jakby zupelnie inny. Oddaj.

Gość i moze to zrobic
to ma być zart? ty to kupiłaś? to jest nowe ?ja pierd...... wygladasz jak przasna dziewka z zespołu ''mazowsze''

eeee tam, biust akurat mi sie podoba, choc wiedzialam ze bede miala z nim problemy, bo jest troche za duzy.. ale znowu wiekszego rozmiaru nie moglam kupic

Gość ZA GRUBA JESTES DO
DO TEGO TYPU( KROJU) KIECKI TO TYPOWA KIECKA NA BARDZO SZCZUPLA DZIEWCZYNE Z DLUGIMI NOGAMI

Gość moim zzdaniem poprostu masz za
duzy biust do tej sukienki

Gość sreqewqgewg
12:55 [zgłoś do usunięcia] bohnnnaa JA nie widze roznicy w wygladzie sukienki. Chcialas po prostu wstawic tutaj swoja fote i zeby wszyscy pisali jaka jestes "piekna" a sukienka byla tylko pretekstem. Dokładnie. Niestety przy tamtej modelce wyglądasz jak przeciętnej urody wieloryb 🖐️ Nic ciekawego.

Gość cycki ci sie z niej wylewaja
wyglada to bardzo nieestetycznie poza tym te czerwone trepy nie pasuja

Gość 9999999
Amanda? Przedewszystkim to ty jestes ladna, szkoda Cie dla tej sukienki. Niekompatybilne jestescie i tyle

Gość biegiem biegiem
za mala ta kiecka na ciebie. Biust wyglada w niej okropnie

Gość nic ciekawego sukienka jak
sukienka a dziewczyna jak miliony innych.

chcialam, to prawda, bo obiecalam ze wstawie foto jakis czas temu jak mi kieca przyjdzie jak nie widzicie roznicy to ja nie mam pytan i nie mowie o figurze chudzielca i wieloryba jak to nazywacie ;)

Gość alabala
do przewidzenia było, że dziewczyny Cię zjadą. co za kraj..

Gość paniczkaaa45
masz strasznie obwisły biust, jak po kilku ciążach :o

Gość ile wazysz i przy jakim
wzroscie ? na tej fotce widac ze masz problemy z wagą a ta sukienka wyglada na tobie jak na słoniu , nie wiem czy to wina sukni czy figury ale jest niedobrze

Gość cycki ci sie z niej wylewaja
tu nie chodzi o to ze ktos ci wage wytyka ale ze pewien kroj sukienki do takiej figury jak ty posiadasz nie pasuje i wlasnie to niestety na zdjeciu widac

Gość anonimkaaaaaa9
Raczej trudno przyklasnąć komuś, kto się ma za lepszą a tak naprawdę nic z niej ciekawego. Przeciętna dziewczyna jakich wiele, a chciałaby gwiazdorzyć :D Szkoda czasu 🖐️

Gość alabala
a wy wszystkie takie idealne!! szkoda, że nie macie odwagi pokazać te wasze idealne ryjki :)

Gość biegiem biegiem
lady love tylko, ze ciebie tu nikt nie krytykuje tylko oceniamy obiektywnie!! Nie wygladasz w tej sukience ani ladnie, ani ciekawie. Ta sukienka zdecydownie lepiej wyglada na szczuplej modelce. Powinnas szukac na siebie innych fasonow w ciut wiekszych rozmiarach.

Gość Mnie zastanawia jedno
Nie ma roznicy w samej sukience jest natomiast w tym jak lezy na tobie a jak na modelce.

oj tam przesadzacie, ja sie w niej czuje dobrze i uwazam ze nie wygladam grubo, bo gruba to ja najzwyczajniej w swiecie nie jestem ,cyce mam spore i jestem z nich zadowolona chyba daruje sobie ten temat, bede sie wkurzac gdzie indziej ;)

Gość anonimkaaaaaa9
ALe my nie musimy się pokazywać w nowych kieckach, nie czujemy potrzeby bo i po co? Ona sama wrzuciła zdjęcie by wywołać szum, ale nic z niej ciekawego i już. Piękniejszych kobiet są tysiące.